ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29/01/2013

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29/01/2013
zwdiaΣελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται σε θέματα δουλειάς, υγείας και νοικοκυροσύνης. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με το πληθωρικό Δία, το μεσημέρι, δείχνει ότι πιθανόν να διογκώνετε τις ατέλειες ή τις ελλείψεις που παρατηρείτε, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον. Βαθιές αλλαγές συμβαίνουν από το βράδυ, που η Σελήνη συναντά σε θετική όψη τον Πλούτωνα καταφέρνοντας να διεισδύσετε στα άδυτα μυστικών καταστάσεων και…

κρυφών συναισθημάτων. Θετικά επηρεάζεστε τα ζώδια της γης, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.
 
ΚΡΙΟΣ 
«Εργάζομαι»
Φόρμα εργασίας φοράτε σήμερα και ρίχνεστε με όρεξη στη δουλειά. Καθημερινές συναλλαγές εκτελούνται με ευλάβεια και ένα νέο πρόγραμμα υγιεινής ή γυμναστικής μπορείτε να το ξεκινήσετε σήμερα. Επαφές με άτομα που έχουν πρωτότυπα ενδιαφέροντα και μετακινήσεις που συνδέονται με ομάδες μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση. Ερωτικά ίσως νιώσετε κάπως μπλοκαρισμένοι ή περιορισμένοι. Οι γεννημένοι του 1988 θα διαβλέψετε κάποιες ευκαιρίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
«Προγραμματίζω»
Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει την ανάγκη να διαχειριστείτε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας ή να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να περάσετε πιο ευχάριστα και χαρούμενα αυτές τις μέρες. Το κλειδί να θυμάστε βρίσκεστε στον προγραμματισμό. Η επικοινωνία με προϊσταμένους, αφεντικά και ηλικιωμένα πρόσωπα ίσως σας αγχώνει όμως αν ηρεμήσετε θα μπορέσετε να παρουσιάσετε ιδέες που θα καταπλήξουν. Οι γεννημένοι του 1967 θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Μιλάω»
Όσο και αν αγαπάτε την οικογένεια νιώθετε να ασφυκτιάτε με δραστηριότητες που απαιτούν σχολαστικότητα και σοβαρότητα. Το θετικό είναι ότι κάποιες συζητήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να πείτε τη γνώμη σας και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε μια έρευνα αγοράς για προϊόντα ή υπηρεσίες που συνδέονται με υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές ή επισκευές. Ερωτικά έλκεστε από το απαγορευμένο. Οι γεννημένοι του 1964 επαγγελματικά θα ανοίξετε τα φτερά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Καλυτερεύω»
Η κακοπροαίρετη κριτική θα σας ενοχλήσει, αντίθετα θα αξιοποιήσετε την θετική για να βελτιωθείτε. Στις μετακινήσεις σας θα είστε προνοητικοί και στις επαφές σας με τους άλλους θα έχετε την τάση να εστιάζεστε στις λεπτομέρειες. Οικονομικά ζητήματα απαιτούν εναλλακτικές ή ανατρεπτικές λύσεις που ίσως διστάσετε να πραγματοποιήσετε. Αισθηματικά θα φανείτε θετικοί σε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Οι γεννημένοι του 1959 θα αποκαλύψετε ένα μυστικό ή μια κρυφή σχέση.
 
ΛΕΩΝ 
«Λαμβάνω»
Σε οικονομικές υποθέσεις επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας ενώ κάποιοι θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται από μια δευτερεύουσα εργασία. Οι συνεργασίες με τους άλλους αναταράζουν τις προσδοκίες σας και πιθανόν να σας βάλουν στη διαδικασία να εφαρμόσετε καινούργια συστήματα ή νέες ιδέες. Στη σχέση με το έτερο σας ήμισυ ίσως φανερωθούν πράγματα που δεν γνωρίζατε και μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Οι γεννημένοι του 1974 θα γίνετε πιο δραστήριοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δοκιμάζω κάτι διαφορετικό»
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δείχνει την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα γήινα ενδιαφέροντα σας χωρίς να αμελήσετε την ανάγκη για αυτογνωσία και αυτοβελτίωση. Ζητήματα που σχετίζονται με δίαιτα, γυμναστική και υγεία διαφοροποιούν την οπτική που είχατε για αυτά και πιθανόν να πειραματιστείτε σε κάτι καινούργιο. Το άγχος για τις αλλαγές στο χώρος της δουλειάς μπορεί να γίνει δημιουργικό, αν δείτε θετικά την ευκαιρία να ξεχωρίσετε σε κάτι άλλο. Οι γεννημένοι του 1961 θα εκδηλώσετε κάποιες ιδιοτροπίες.
 
ΖΥΓΟΣ
«Ξεφεύγω»
Το στρες μπορεί σήμερα να σας καταβάλει ή να σας ωθήσει να προγραμματίσετε ένα διάλλειμα από όλους και από όλα. Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν προβλήματα και ενοχλείστε που δεν μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Η αντιδραστική στάση των παιδιών ή αγαπημένων προσώπων μπορεί να αποτελέσει αιτία για να δώσετε περισσότερο χρόνο σε ένα χόμπι ή μια ευχάριστη δραστηριότητα. Οι γεννημένοι του 1955 θα σοκάρετε με μια αισθηματική επιλογή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Βγαίνω έξω»
Η κοινωνική ζωή γίνεται σήμερα πιο ενδιαφέρουσα καθώς συναντάτε πρόσωπα που σκέφτονται όπως εσείς ή υπηρετούν κοινά ιδανικά με τα δικά σας. Στο χώρο του σπιτιού είναι απαραίτητες κάποιες επιδιορθώσεις ενώ κάποιες απρόβλεπτες αντιδράσεις από μέλη της οικογένειάς σας θα χρειαστούν προσεκτικό χειρισμό. Επαγγελματικά θα επιδιώξετε σαρωτικές αλλαγές ή θα αναβαθμίσετε ριζικά κάποιες υπηρεσίες που παρέχετε. Οι γεννημένοι του 1974 θα αναλάβετε την ευθύνη για μια εσφαλμένη κρίση στα αισθηματικά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Προσέχω»
Σήμερα μετράτε τα λάθη που έχετε κάνει στα επαγγελματικά σας σε μια προσπάθεια να μάθετε από αυτά και να μην τα επαναλάβετε. Πολύ πιθανόν η σχέση με ένα ιεραρχικά ανώτερο πρόσωπο να σας αγχώσει ή να αποτελέσει την αιτία για να ειδικευτείτε σε ένα αντικείμενο. Μετακινήσεις, δρομολόγια και έξοδοι παρουσιάζουν αιφνίδιες αλλαγές ενώ πολύ πιθανόν να ξεφύγετε από το πρόγραμμα της σημερινής σας ατζέντας. Οι γεννημένοι του 1978 θα προστατεύσετε από τη φθορά μια σχέση σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Συζητώ»
Η Σελήνη στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου διευκολύνει την επικοινωνία και την πληροφόρηση ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια ταξίδια ή επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά για επαγγελματικούς λόγους. Ερωτικά έρχονται τα πάνω κάτω και εσείς καλείστε να διαχειριστείτε αλλαγές που αν και δεν είναι ευχάριστες, υπόσχονται ότι τα πράγματα θα ακολουθήσουν μια νέα και πιθανόν καλύτερη πορεία. Οι γεννημένοι του 1987 θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και θα παραδεχτείτε ότι δεν έχετε ξεπεράσει έναν έρωτα που τελείωσε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Αντιλαμβάνομαι»
Σε ερωτικά θέματα έχετε μια πολύπλευρη αντίληψη και αυτό σας επιτρέπει να ζήσετε εμπειρίες που σας προσφέρουν βαθιά ικανοποίηση. Οικονομικά θα επενδύετε σε κάτι που γνωρίζετε καλά, παρόλο που την παρούσα φάση νιώθετε ότι ίσως δεν είστε τόσο καλοί όσο θα θέλατε, γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μαζί με φίλους ή συναδέλφους θα ξεκινήσετε κάτι πολύ πρωτοποριακό. Οι γεννημένοι του 1981 θα εξασφαλίσετε τα βασικά για ένα νέο εγχείρημα.
 
ΙΧΘYΕΣ 
«Συμφωνούμε»
Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε συνεργασίες, συνεταιρισμούς και προσωπικούς δεσμούς. Πολύ πιθανόν να βάλετε στο μικροσκόπιο κάποια συμβάντα ή να απαιτήσετε από τους άλλους να είναι ακριβείς και αναλυτικοί. Μυστικά και προβλήματα που σχετίζονται με την οικία ή την οικογένεια σας βγαίνουν στο φως και αυτό σας αναγκάζει να λειτουργήσετε, πηγαίνοντας κόντρα στις αρχές ή τις ιδέες σας. Οι γεννημένοι του 1969 θα εφαρμόσετε μέτρα που θα διασφαλίζουν τη ψυχική σας ηρεμία.
 
astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *