ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Λευκάδια – Αλεξάνδρεια 1-0 (εικόνες – βίντεο – δηλώσεις)

Λευκάδια – Αλεξάνδρεια 1-0 (εικόνες – βίντεο – δηλώσεις)
DSCF6736Με νικήτρια την ομάδα των Λευκαδίων ολοκληρώθηκε την Κυριακή το ντέρμπι της Ημαθίας ανάμεσα στα Λευκάδια και την Αλεξάνδρεια. Το τελικό 1-0 βρήκε την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και ουσιαστικά να εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Αλεξάνδρεια η οποία όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από…

αρκετά χρόνια.
 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8’. Ο Καλαϊτζίδης εκτέλεση το φάουλ, ο Κύρου απόκρουσε, το «ριμπάουντ» πήρε ο Σιδηρόπουλος που με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά της ο Λεκάκης από κοντά σούταρε μόλις έξω. Στο 22’ ο Πίτος με σουτ από πλάγια θέση «ανάγκασε» τον Κύρου να αποκρούσει σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Πίτος με περίτεχνη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα εξωτερικά δίχτυα της εστίας της Αλεξάνδρειας. Στο 37’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Σιδηρόπουλος θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα, ως τελευταίος ποδοσφαιριστής σε μαρκάρισμα στον Κίτσα. Στο 45’ ο Πετρίδης θα δει τον Κύρου εκτός θέσης και με λόμπα θα επιχειρήσει να τον «κρεμάσει», πάνω στη γραμμή θα διώξει με κεφαλιά σωτήρια ο Μυλωνάς.
Στην επανάληψη η Αλεξάνδρεια θα είναι πιο δραστήρια, θα έχει την κατοχή, ωστόσο δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις στην αντίπαλη εστία, κάτι που θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι που θα πετύχουν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στο 50’ ο Πετρίδης θα εκτελέσει το φάουλ και ο Πίτος από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 67’ ο Πίτος με διαγώνια σέντρα θα βρει στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας τον Παπαστεργίου που από το ύψος του πέναλτι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 88’ και πάλι ο Πίτος θα «τρυπώσει» στην άμυνα της Αλεξάνδρειας και ο Παπαστεργίου από κοντά θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 93’ ο Χαλβατζής θα εκτελέσει κόρνερ για την Αλεξάνδρεια και ο Κίτσας με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Με πολλά λάθη και παράπονα από τις δύο ομάδες η διαιτησία του Κιοτζένη από την Καβάλα όπως και των βοηθών Λάζρη και Πτηνόπουλο.
 
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος (46′ Κωνσταντινόπουλος), Κοτζαχρήστος, Λεκάκης, Πρ. Μισαηλίδης, Π. Μισαηλίδης, Πίτος, Σιδηρόπουλος, Μαριορίδης (82′ Τσάλμας), Γιόφτσης (42′ Παπαστεργίου), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Παπαδημητρίου (71′ Χατζηβασιλειάδης), Μυλωνάς, Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Αραμπατζής (63′ Αβραμίδης), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (46′ Αραπέλης), Κίτσας, Τεπετός, Χαλβατζής. 

 
 
 
Καταγγελία του προέδρου της Αλεξάνδρειας
Ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Γιώργος Θεοχάρης κατήγγειλε πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης Λευκαδίων – Αλεξάνδρειας δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρόεδρο των Λευκαδίων Γιάννη Καλαϊτζίδη. Ευτυχώς με την παρέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν ενώ παράγοντες των γηπεδούχων συγχρόνως επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας φτάνοντας μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *