ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τα 5 πράγματα που ξέρουν οι γυναίκες πριν καν συμβούν!

Τα 5 πράγματα που ξέρουν οι γυναίκες πριν καν συμβούν!
sexy 2Ένας συνδυασμός κληρονομικού χαρίσματος που φτάνει μέχρι την Εύα μαζί με το ένστικτο επιβίωσης που διαθέτουν, εξελίσσουν τη γυναίκα σε απόλυτο γνώστη κάποιων μελλοντικών συμβάντων.
Το καταλάβαμε από τη μαμά μας και μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά οι γκόμενές μας! Οι γυναίκες προβλέπουν –δυστυχώς όχι νούμερα στο Τζόκερ ή το Μπλάκπουλ-Κρόουλι- τι πρόκεται να κάνεις και δυστυχώς πέφτουν μέσα… 
Και να οι 5 πιο συχνές προβλέψεις τους:

 
5. Κι όπως θα παίρνω τις στροφές
Μπορεί να μην οδηγούν. Μπορεί να μην ξέρουν να πάνε από το σπίτι στη δουλειά τους. Αλλά ξέρει πως θα στρίψεις λάθος! Όταν πηγαίνετε σε έναν προορισμό που δεν ξέρετε και χαθείτε, τότε είναι που θα σου πετάξει «δεν με άκουσες που σου είπα να στρίψεις δεξιά». Μπορεί να μην το έχει πει καν. Μπορεί να είχε γκρεμό δεξιά. Αλλά ήξερε από την αρχή της διαδρομής πως θα δεν θα το βρείτε με τη μία.
 
4. Που τρως
Σου έχει πει πως το βράδυ θα φας φασολάκια. Σαν προνοητικός άνθρωπος, πηγαίνεις από το κοντινό γυράδικο, το εγγυημένο, και τρως. Τι πιο φυσικό; Φυσικά και με το που θα μπεις, σε φιλάει για να το διαπιστώσει! Δικαιώνεται! Δεν έχει μαγειρέψει τίποτε, παραγγέλνει πίτσα για πάρτη της. Τι δεν καταλαβαίνεις;
 
3. Γιορτάζουμε
Επιστρέφεις στο σπίτι, αναμμένα κεριά, απαλή μουσική, στρωμένο τραπέζι, κρασί… Αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο. Επιστρέφεις στο σπίτι, ρωτάει «θυμάσαι τι είναι σήμερα;», μένεις σιωπηλός, 6 ώρες γκρίνιας και ένα τοστ. Επίσης, καθόλου σεξ και τιμωρία έδρας για μια εβδομάδα. Κοιμάσαι στον καναπέ. Αυτό είναι το worst case scenario.
 
2. Το πουκάμισο
Πηγαίνετε επίσκεψη. Δεν σου έχει μαγειρέψει τίποτε, γιατί σου λέει θα φάτε εκεί. Εσύ πεινάς σαν λύκος. Πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό, λερώνεις με μουστάρδα το πουκάμισο. Βλέμμα απαξίας, δεν σου απευθύνει το λόγο για το υπόλοιπο της βραδιάς και στο αυτοκίνητο σε αποκαλεί και «βλάχο»! Το ήξερε πως θα το λερώσει… Η αλήθεια είναι πως κι εσύ το ήξερες!
 
1.Μελαχρινή
Είστε στο μπαρ. Απέναντί σου, ένα μελαχρινό γκομενάκι σε γδύνει με τα μάτια της. Ανταποδίδεις. Σου χαμογελάει. Ανταποδίδεις. Πηγαίνει τουαλέτα. Την ώρα που σου περνάει από το μυαλό να πας κι εσύ, ένα χέρι νιώθεις στη μέση σου. «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;». Ω ναι. Όταν μπαίνει σε ένα χώρο, ξέρει από πριν ποια γκόμενα μπορεί να σου αρέσει!
koolnews.gr
kokoras

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *