ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10/02/2013

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10/02/2013
zodia12222222Ας σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει νόημα ζωής γιατί αυτό μας φέρνει φόβο. nΗ Νέα Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές στο κοινωνικό επίπεδο μέσα από καινοτομίες και πρωτοποριακή διάθεση, επίσης προσωπικές συνειδητοποιήσεις στο ζώδιο του Υδροχόου, μεγαλύτερη επικοινωνιακή διάθεση και καλύτερες επαγγελματικές κινήσεις σε Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες.
ΚΡΙΟΣ

Η υποστήριξη που έχετε από φίλους σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε και εσείς ποιά άτομα τελικά σας κάνουν και ποιά όχι. Σίγουρα έχετε γίνει περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες και στα συναισθήματα των άλλων. Μερικοί από εσάς επειδή έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα μπορεί να σας βγει ξαφνικά κάτι το πολύ δημιουργικό αρκεί να το υποστηρίξετε μέχρι το τέλος και να μην το παρατήσετε. Ο Σκορπιός παίζει τον ρόλο του δασκάλου στην ζωή σας και ίσως να περνάτε κρίση αυτή την περίοδο, επειδή δεν συμφωνεί με κάποια δικά σας παρορμητικά στοιχεία που έχετε. Πάντως αν θέλετε να εδραιωθείτε μέσα σε ομάδες ή να περάσετε τις προσωπικές σας γραμμές ξεκινάει μια καλή περίοδος για σας που μπορεί να γίνει αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως να δυσκολεύεστε από κάποιες καταστάσεις είτε στην οικογένειά σας είτε μέσα στον κοινωνικό σας χώρο. Οι εξωτερικές συνθήκες ζητάνε από εσάς να προσαρμοστείτε και να μην έχετε συγκρούσεις στο να αποδεχτείτε πράγματα που σας ξεπερνούν. Κυρίως αν είστε μέσα σε μια ομάδα που δουλεύει για το κοινό καλό, οπότε εκεί θα διαφωνήσετε με έναν συνεργάτη ή στενό πρόσωπο Υδροχόο. Μπορεί και να συγκρουστείτε για τις αρχές σας. Από την άλλη είναι καλή περίοδος οπότε προετοιμαστείτε σήμερα για την εβδομάδα που μας έρχεται κάνοντας πλάνα και οργανογράμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι γιατί βλέπετε ότι το καράβι προχωράει μπροστά αλλά με μικρούς κυματισμούς. Που σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπροστά σε δίλημμα τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε σε θέματα επαγγελματικά. Θα καθίσετε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρετε μια απόφαση και κυρίως πάνω σε δουλειές που έχουν οικονομική ασάφεια. Το εξωτερικό σε μερικούς από εσάς που έχετε κάνει κινήσεις ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του και στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε τελικά τι θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε αναστατωμένοι γιατί χρειάζεται να αντιμετωπίσετε κάπως διαφορετικά προσωπικά σας και υπαρξιακά θέματα και αυτό σας εμποδίζει στην εξέλιξή σας. Επίσης θα χρειαστείτε διαφορετικό χειρισμό σε οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους. Ενώ ζητάτε την υποστήριξη εσείς δεν μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε είτε μια ομάδα που δουλεύετε από κοινού είτε συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να είναι και ένας Υδροχόος. Ευτυχώς όμως έχετε βοήθεια ίσως από κάποιον που ζει στο εξωτερικό είτε από προσωπική παρόρμηση η οποία σας οδηγεί σε έναν δρόμο ασφαλή για σας. Η προοπτική για καλυτέρευση των οικονομικών σας θα αυξήσει το ηθικό σας.

ΛΕΩΝ
Αναγκαστικά γίνεστε πολύ πιο εκδηλωτικοί αλλά και φιλικοί μέσα στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ο Υδροχόος είναι αυτός που θα σας δώσει μια ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Το εγώ σας χρειάζεται να υποκύψει στις ανάγκες μιας ανώτερης κατάστασης που εκεί δεν υπάρχει τόσο έντονη η προσωπική επιθυμία να φανείτε και για χάρη μιας σχέσης ή μιας ομάδας θα δουλέψετε και θα πάρετε από κοινού αποφάσεις. Ενώ παρουσιάζονται νέες προοπτικές για τα οικονομικά σας είτε μέσω ενός ακινήτου ή μιας δουλειάς που γίνεται από κοινού με έναν Ιχθύ, υπάρχουν ασάφειες που θα χρειαστεί να τις ξεκαθαρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρειάζεστε μεγαλύτερη ανεκτικότητα αλλά και κατανόηση σε καταστάσεις που σας φαίνονται πολύ διαφορετικές από ό, τι έχετε συνηθίσει. Η πρωτοπορία αλλά και η φιλικότητα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας δώσουν το έναυσμα για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ασχοληθείτε πάντως με τα θέματα υγείας σας με έναν εναλλακτικό τρόπο δηλαδή φροντίστε να ενισχύσετε την ψυχική σας εσωτερική κατάσταση για να μην υπάρχουν προβλήματα με το σώμα σας. Επειδή έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο τους συνεργάτες για να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει, μην δυσανασχετείτε αν χαλάτε περισσότερο χρόνο για σας παρά για αυτόν. Μερικές φορές όλα είναι αναγκαία.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε γίνει άκρως ερωτικοί και απελευθερώνεστε λίγο από τις φοβίες σας που σας απαγόρευαν να πείτε αυτά που σας ενοχλούσαν με το όνομά τους. Η σχέση με έναν Υδροχόο ή με ένα άλλο πρόσωπο μπορεί από φιλική να εξελιχτείτε σε ερωτική με έναν τελείως ξαφνικό τρόπο. Όταν πάντως είναι να γίνει κάτι, με έναν μαγικό τρόπο ανοίγει μια κατάσταση και κυλούν όλα ρολόι. Για αυτό δεν χρειάζεται σε κάποια άλλα θέματα να απογοητεύστε αλλά ούτε και να μπερδεύεστε από ασάφειες και φανταστικές προβολές για ένα θέμα που σας απασχολεί με έναν Ιχθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε υποχρεωμένοι κατά κάποιο τρόπο να είστε περισσότερο συνειδητοί και ανοικτοί σε όλους τους τομείς για να έχετε την ευκολία και την ευχέρεια της πιο άμεσης επικοινωνίας. Καινοτομίες και σχέδια πρωτοποριακά θα χρειαστεί να τα ασπαστείτε για να μπορέσετε να ξεκολλήσετε μια και καλή από πράγματα που έχετε τελματώσει. Κρίση ή ξεκαθάρισμα σε φιλίες με Λιοντάρι και Υδροχόο που θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσετε και τα δικά σας λάθη κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός αφού θα πάρετε αποφάσεις να δείξετε την προσωπική σας δουλειά προς τα έξω. Οι συζητήσεις και οι επαφές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας κάνουν καλό και θα υπερισχύσουν των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Ένα ταξιδάκι μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας ξεσκουριάσει. Γενικά το περπάτημα σας κάνει καλό για αυτό να το επιδιώξετε όσο μπορείτε ή μια βόλτα στην φύση. Θα σκεφτείτε καλύτερα και θα πάρετε δύναμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσωπική απελευθέρωση και ξεκαθάρισμα στο πεδίο των αναγκών σας και των οικονομικών σας. Είναι καλό να νιώθετε ότι μπορείτε να ξεκολλήσετε από τα πολλά πρέπει σας και να κάνετε κι εσείς μια φορά μόνο αυτά που θέλετε. Γενικά περνάτε πιο καλά αυτή την περίοδο αφού μπορείτε και επικοινωνείτε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη συναισθηματική προσέγγιση τους γύρω σας. Μερικοί μπορεί να σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και να αναζητάτε να ξεδιπλώσετε περισσότερο τον εαυτό σας κυρίως σε άτομα του άμεσου συγγενικού περιβάλλοντος σας ή σε ένα φίλο που είχατε για λίγο χαθεί. Ξαφνική επαφή με Λιοντάρι ή Υδροχόο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να δείξετε τις δυνάμεις σας. Έχετε πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις και δεν πρόκειται να τις αλλάξετε για κανέναν στον κόσμο. Θα κάνετε ξεκαθάρισμα με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας και θα είστε πιο κοντά στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό για σας να μπορέσετε να πείτε αυτά που θέλετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είστε πιο σίγουροι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα οριοθετηθούν και αυτό είναι καλύτερο για όλους σας. Μόνο μην γίνετε πολύ αυστηροί και απόλυτοι, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί δεν θα είστε καθόλου ευέλικτοι και η ακαμψία δημιουργεί αποστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε ανάγκη να ξαναβρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Παρόλο που νιώθετε την πλανητική ενέργεια πιο έντονα από άλλες φορές, είναι σημαντικό να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Μπορεί να σας βασανίζει μια σχέση πολύ ιδιόρρυθμη γιατί εκεί νιώθετε ότι δεν ορίζετε τα πράγματα και κυρίως με Λιοντάρι ή Υδροχόο. Σήμερα μπορεί να έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι το διαφορετικό από ό, τι άλλες φορές και πιθανόν να μιλήσετε και να τα πείτε έξω από τα δόντια χωρίς όμως να θίξετε καταστάσεις και πρόσωπα. 

 
astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *