ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Παναργειακός 2-1 (ρεπορτάζ – δηλώσεις)

Αλεξάνδρεια – Παναργειακός 2-1 (ρεπορτάζ – δηλώσεις)
alexxandriaΜεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στην έδρα της κόντρα στον Παναργειακό. Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 8ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφεραν και ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και πήραν την δίκαιη νίκη με 2-1. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «δραπετεύσουν» με βαθμούς από…

την Αλεξάνδρεια, ωστόσο βρήκαν απέναντί τους αποφασισμένους τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων οι οποίοι πήραν το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης. 
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για την Αλεξάνδρεια η οποία όμως αιφνιδιάστηκε στο 8’ όταν ο Βελλίδης μετά την μπαλιά του Καλύβα με σουτ άνοιξε το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα (0-1). Η αντίδραση της Αλεξάνδρειας ήρθε στο 26’ με τον Αραπέλη να βρίσκει τον Χαλβατζή το σουτ του οποίου θα περάσει μόλις έξω από τα αντίπαλα δοκάρια. Στο 37’ ο Παναργειακός θα απειλήσει εκ νέου, με τον Καλύβα να σουτάρει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Κύρου. Στο επόμενο λεπτό η Αλεξάνδρεια θα φτάσει στην ισοφάριση όταν ο Κίτσας θα βρει περίτεχνα τον Χαλβατζή ο οποίος με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 45’ ο Χαλβατζής και πάλι με σουτ θα υποχρεώσει σε σωτήρια επέμβαση τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
 

Στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 49’ ο Κίτσας θα βρει στην αντίπαλη περιοχή τον Χατζηβασιλειάδη το σουτ του οποίου θα περάσει έξω. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Χατζηβασιλειάδης μετά την μπαλιά του Χαλβατζή θα στείλει την μπάλα έξω. Στο 60’ ο Κίτσας με ατομική προσπάθεια και σουτ θα στείλει την μπάλα στο κέντρο της οριζόντιας δοκού της αντιπάλου εστίας. Στο 61’ ο Ι. Ιωαννίδης θα ανατρέψει τον Αραπέλη στην μεγάλη περιοχή του Παναργειακού και ο διαιτητής θα υποδείξει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κίτσας που θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας (2-1). Στο 72’ ο Παπαδημητρίου με σουτ μέσα από την αντίπαλη θα υποχρεώσει τον Σαραφιανό να διώξει σε κόρνερ με υπερένταση. Το κόρνερ θα εκτελέσει ο Κίτσας και ο Πιπιλιάρης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα ξυστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαραφιανού. Στο 75’ ο Μυλωνάς θα εκτελέσει το φάουλ και ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει. Στο 85’ ο Καλύβας θα κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα θα αποκρουστεί από το δεξί δοκάρι του Κύρου και θα περάσει έξω. Στο 87’ ο Ζωγράφος θα κάνει το μακρινό σουτ και ο Σαραφιανός θα αποκρούσει. 
 
Πολύ καλή η διαιτησία του Δραγούση από το Κιλκίς όπως και των βοηθών του Τσιλεγγιρίδη και Κυριακίδη.
 
 
 
 
 
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, Κεστελίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Ζωγράφος, Χατζηβασιλειάδης (52’ Πιπιλιάρης), Παπαδημητρίου, ΚΙΤΣΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ (90’ Λέκκας), Αραπέλης (50’ Αραμπατζής). 
 
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαραφιανός, Γκαγκάνας, Μουρατίδης (40’ Μπάτζιος), ΙΩΑΝΝΟΥ, Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Βλαχόπουλος (76’ Τουτουνίδης), Γανώλης (60’ Ι. Ιωαννίδης), Καλύβας, ΒΕΛΛΙΔΗΣ. 
 
sapounopoulosΡεπορτάζ: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *