ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Απίστευτος ο Χαρούλης στο Ιβανώφειο! (εικόνες – βίντεο)

Απίστευτος ο Χαρούλης στο Ιβανώφειο! (εικόνες – βίντεο)

IMG 1172Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, η Θεσσαλονίκη μετά την καλοκαιρινή περιοδεία, υποδέχτηκε σε μία συναυλία αλληλεγγύης τρία μεγάλα ονόματα του έντεχνου πενταγράμμου. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης και οι Χαΐνηδες φιλοξενήθηκαν στο Ιβανώφειο το οποίο όπως τελικώς αποδείχθηκε ήταν πολύ μικρό για…

να χωρέσει τη συγκεκριμένη συναυλία. 

Το αδιαχώρητο έγινε στο κλειστό στάδιο του Ηρακλή όπου μεγάλος αριθμός κόσμου δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τη συναυλία αφού ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά. 

Εμείς σαν γνήσιοι “Χαρούλιανς” θα αναφερθούμε στην παρουσία του Γιάννου ο οποίος με την μπάντα του άνοιξε τη συναυλία. Μετά τη συναυλία της Θέρμης το καλοκαίρι, ο Χαρούλης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και αν και δεν έμεινε στη σκηνή σε κανονικό χρόνο συναυλίας, κατάφερε και αποζημίωσε ξεσηκώνοντας το κοινό το οποίο ήρθε να τον δει από πολλά μέρη της Ελλάδας. 

Τα όποια προβλήματα ήχου στη διάρκεια της συναυλίας που δημιούργησαν πολλές καθυστερήσεις στο ξεκίνημα αλλά και στη συνέχεια της βραδιάς, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα όταν ο Χαρούλης πήρε το λάουτο και το μικρόφωνο. 

Ο Γιάννος για ακόμα μία φορά απέδειξε για ποιον λόγο θεωρείται κορυφαίος της γενιάς του στο είδος που αντιπροσωπεύει. Παρέα μαζί του και πάλι ο Παύλος, ο Κωνσταντής, ο Μιχάλης και ο Παύλος. 

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του Γιάννου καλύφθηκε από μουσικές δημιουργίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Χαρούλη να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην “Ουρά του αλόγου”. “Πριν από 6-7 χρόνια είχε πάει στο χωριό του Θανάση για να ακούσουμε κάποια τραγούδια. Ήμουν μικρός τότε και είχα ένα σχετικό άγχος. Όταν μου παρουσίασε την Ουρά του αλόγου, είπα -Τι έγραψε ο άνθρωπος-. Πόσο μεγάλο ταλέντο χρειάζεται για να σκεφτείς ότι από μία ουρά του αλόγου κάποιος θα έφτιαχνε δοξάρια και θα αντάμωνε με το άλογό του στο άκουσμα ενός βιολιού στο οποίο το δοξάρι θα ήταν φτιαγμένο από την ουρά του αγαπημένου σου συντρόφου” είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Χαρούλης δεν ξέχασε την Κρήτη ερμηνεύοντας ακούσματα που ξεσήκωσαν το κοινό. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς για εμάς τα “Μαλαματένια λόγια” που συγκίνησαν τους παραβρισκόμενους. 

Σε ευχαριστούμε Γιάννο Χαρούλη για ένα ακόμα υπέροχο βράδυ! Καλή αντάμωση!

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *