ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ισόπαλοι 0-0 οι Νέοι της Ημαθίας με τα Γρεβενά

Ισόπαλοι 0-0 οι Νέοι της Ημαθίας με τα Γρεβενά
neoiimathiasΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι Νέοι της ΕΠΣ Ημαθίας με την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων, με την ομάδα της Ημαθίας να παραμένει σταθερά πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και να παρατείνει την αγωνία για την επόμενη αναμέτρηση.
Οι νεαροί παίκτες των Νέων της Ημαθίας (φωτο) ήθελαν πάρα…

πολύ να πανηγυρίσουν από χθες το πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα πάρει πλέον παράταση. Απομένουν δυο παιχνίδια, με την Καστοριά εκτός και την Φλώρινα εντός, ενώ η Κοζάνη που ακολουθεί, έχει ένα παιχνίδι μέσα στην Φλώρινα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η Ημαθία άλλους δυο βαθμούς, που μπορεί να τους πάρει και να ανακυρηχθεί πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου.
 
Έγινε ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια του ομίλου και κράτησε σε αγωνία τον φίλαθλο κόσμο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή της συνάντησης, προσφέροντας πολλές συγκινήσεις. Ένα 90λεπτο γεμάτο από σπάνιες και κλασικές ευκαιρίες, κυρίως από την γηπεδούχο Ημαθία, οι παίκτες της οποίας ήθελαν πάρα πολύ να κλειδώσουν νωρίς την υπόθεση τίτλος. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που έδειξε πιο δραστήρια. Με ανάπτυξη από τον πίσω χώρο, υπομονή στο παιχνίδι της και κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της τον Παπαδή, και τον νεαρό Μυλωνά, η ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες προϋποθέσεις μπροστά στα καρέ του Τσιουμπλίκα, με αποκορύφωμα τις μεγάλες ευκαιρίες από κοντά του Μιχαηλίδη, του Μυλωνά και δυο του Παπαδή που ήταν ο μοιραίος παίκτης της Ημαθίας, αλλά και τα δυο δοκάρια με τον Ίντο και Μυλωνά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, μόνο σε μια φάση με τον Ντινόπουλο, αλλά και ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Ζολώτα που έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Τάκου.
 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Νέων της Ημαθίας έδειξε να είναι πιο επικίνδυνη και να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ καλός με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, και τελικά τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να χάνουν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα. Πότε ο Τσιουμπλίκας που έπιανε ότι πήγαινε προς την εστία του και πότε οι επιθετικοί της γηπεδούχου ομάδας που βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές σε φάσεις για γκολ που δεν αξιοποίησαν και με την αδρεναλίνη στα ύψη, το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε μέχρι την λήξη του αγώνα, στερώντας την χαρά της νίκης από τους γηπεδούχους που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Προφανώς η κόπωση των περισσοτέρων παικτών από τους συνεχείς αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα να ήταν και ένας από τους λόγους που χάθηκε αυτή η νίκη, αφού η Ημαθία έχει την πιο παραγωγική επίθεση του 3ου ομίλου.
 
Τον αγώνα διαιτήτευσε χωρίς προβλήματα ο κ. Θεοδωρόπουλος Ν. έχοντας βοηθούς τους Καρατζά και Κεσίσογλουτου συνδέσμου Πέλλας.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΜΑΘΙΑ: (Αντ. Λυμούσης) Τάκος, Τσολακίδης, Παπακωνσταντίνου, Χατζηγεωργίου, Μπλούκας, Ιντος, Μυλωνάς, Μιχαηλίδης,Παπαδής (76’ Θεοδωρόπουλος), Μουρίκι (61’ Συμεωνίδης), Κοσμάς (46’ Κωτσόπουλος).
 
ΓΡΕΒΕΝΑ: (Ανδρ. Λέτσιος) Τσιουμπλίκας, Πιπεργιας (77’ Στεργιούλας), Αποστόλου, Ντραμτσίκας, Παπαηλίας, Ζολώτας (84’Καραγκιόζης), Παπαδόπουλος (70’ Αμπατζιάδης), Παντέρης, Ντινόπουλος, Μπόλης, Τσιαρτσιώτης.
 
 
ΠΑΙΔΕΣ: ΗΜΑΘΙΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ 3-0
Άλλη μια νίκη που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν οι «πιτσιρικάδες» του Λυμούση, κερδίζοντας το αξιόμαχο συγκρότημα των Γρεβενών με 3-0. Η ομάδα των Γρεβενώνπαρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να αποσπάσει τον πρώτο βαθμό τους, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά.
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς μεγάλη ευκαιρία από τις δυο ομάδες. Η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας είχε την κατοχή της μπάλας, έβγαζε αυτοματισμούς, αλλά στα τελειώματα υπήρχε έντονο πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος οΛυμούσης με τις αλλαγές που επιχείρησε προσπάθησε να δώσει περισσότερη ευελιξία στο επιθετικό κομμάτι, αφού από την αρχή πήραν πάλι την κατοχή και έβγαιναν με περισσότερη ευκολία στην επίθεση. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε, αφού οι Βύζας και Τάκος έδωσαν στην ομάδα τους την ζωντάνια που έλειπε στο πρώτο μέρος. Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζουν να βγάζουν ωραίους συνδιασμούς, ώσπου ήρθε το 62’λεπτό που ο Βύζας συνεργάστηκε άψογα με τον Τάκο και με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκόρ γράφοντας το 1-0. Στο 72’ ήταν η σειρά του Καραγιάννη να εκμεταλλευτεί ασθενή απόκρουση του Γράβαλου και από κοντά να γράψει το 2-0. Το σκορ έκλεισε με ωραία προσπάθεια και σουτ ο Χρυσόπουλος στο 76’ και εάν οι επιθετικοί της Ημαθίας ήταν περισσότερο ομαδικοί στην τελική προσπάθεια. θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά να ανέβει ο δείκτης του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα. Διαιτητής ο κ. Καρατζάς με βοηθούς τους Θεοδωρόπουλο και Κεσίσογλου.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΗΜΑΘΙΑ: (Αντ. Λυμούσης) Σαφαρίκας, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Λύτης, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης (68’ Μίλης), Ρηγόπουλος,Καραγιάννης, Πατσιαβούρας (58’ Τάκος), Μουρατίδης (41’ Βύζας).
ΓΡΕΒΕΝΑ: (Ανδρ. Λέτσιος) Γράβαλος, Κατσάνος, Σάλλα, Δογκάλης, Σπηλιώτης, Παπαδόπουλος, Λούδας (54’ Απατζιάδης), Τζήκας(70’ Μαλλάϊ), Παπατσάνης (54’ Τζάτσος), Τζατζής, Λιούρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *