ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πυρσός Γρεβενών – Αλεξάνδρεια 4-0 (εικόνες-δηλώσεις)

Πυρσός Γρεβενών – Αλεξάνδρεια 4-0 (εικόνες-δηλώσεις)

DSCF7165Την ευρεία ήττα με 4-0 γνώρισε η Αλεξάνδρεια στα Γρεβενά κόντρα στον Πυρσό στο παιχνίδι το οποίο έκρινε την 7η θέση του πρωταθλήματος η οποία οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία και κατ’ επέκταση στην είσοδο στη νέα κατηγορία η οποία θα προκύψει από την ένωση της Δ’ και Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ψιλόβροχο σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που γλιστρούσε και δυσκόλευε τις…

προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών. Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση δείχνοντας καλά στοιχεία και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να αιφνιδιάζονται στο πρώτο μέρος από την παρουσία των πρασίνων ωστόσο έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον έμπειρο Κουτσομήτρο στην επίθεση κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 40’. Η φάση η οποία έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το 2ο τέρμα των γηπεδούχων οι οποίοι πέτυχαν το 2-0 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου αιφνιδιάζοντας και μπλοκάροντας την Αλεξάνδρεια. Δύο λεπτά αργότερα η «παγωμένη» άμυνα της Αλεξάνδρειας δέχτηκε και τρίτο τέρμα και μοιραία από εκείνη τη στιγμή η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Χαρακτηριστικό του αγώνα στα Γρεβενά οι έξι (6) αποβολές, οι δύο για την γηπεδούχο και οι τέσσερις (4) για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης θα έρθει στο 18’ όταν οι γηπεδούχοι θα εκτελέσουν κόρνερ από αριστερά με τον Τσαρτσαρή, η μπάλα θα περάσει από όλους αιφνιδιάζοντας στο δεύτερο δοκάρι τον ξεμαρκάριστο Κ. Μπόζιαρη που θα καθυστερήσει δίνοντας την δυνατότητα στους αμυντικούς της Αλεξάνδρειας να απομακρύνουν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τεπετός θα βγάλει αριστερά τετ α τετ τον Μυλωνά που δεν θα «τσιμπήσει» την μπάλα αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα προλάβει να βγει και να απομακρύνει με τα πόδια. Στο 26’ ο Μυλωνάς από αριστερά θα μπει στην περιοχή του Πυρσού και με συρτή σέντρα σουτ θα στείλει την μπάλα μόλις έξω από το αριστερό δοκάρι του Αθανασόπουλου με τον Τεπετό για λίγο να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 31’ ο Αραπέλης από δεξιά θα βγάλει τη σέντρα και ο Χαλβατζής αμαρκάριστος με κεφαλιά από κοντά θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 39’ ο Κουτσομήτρος θα «τσιμπήσει» την μπάλα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας προ του Κύρου ο οποίος με τα πόδια θα τον ανατρέψει με τον διαιτητή να υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοσμίδης που με άπιαστο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Πυρσό (1-0). Στο 43’ ο Κοσμίδης με κάθετη μπαλιά θα βρει τον Κουτσομήτρο στην περιοχή της Αλεξάνδρειας ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι θα τραντάξει το αριστερό δοκάρι του Κύρου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρσός με το «καλημέρα» θα διπλασιάσει τα τέρματά του παγώνοντας την Αλεξάνδρεια όταν ο Τσαρτσαρής από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα θα «σκάσει» μπροστά στον Κύρου, θα αλλάξει τροχιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Γκέτσιος με κεφαλιά θα γράψει το 2-0. Στο επόμενο λεπτό ο Κουτσομήτρος από αριστερά θα βγει τετ α τετ με τον Κύρου, θα κάνει το πλασέ και λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, πάνω στη γραμμή θα τη διώξει σωτήρια ο Κεστελίδης. Στο 48’ όμως οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν το 3-0 με ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ του Κοτσατίσογλου. Από εκείνο το σημείο και μετά ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Πυρσό να σημειώνει και 4ο τέρμα στο 63’ στην αντεπίθεση με τον Κουτσομήτρο (4-0). Η συνέχεια περιείχε διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και 6 κόκκινες κάρτες. Στο 65’ θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο Κ. Παπαδόπουλος της Αλεξάνδρειας για εξύβριση και ο Κοσμίδης με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 75’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με εννέα (9) ποδοσφαιριστές σε αποβολή του Καραγιάννη με 2η κίτρινη κάρτα. Δύο λεπτά αργότερα με εννέα (9) ποδοσφαιριστές θα μείνει και η Αλεξάνδρεια όταν θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Νουσιόπουλος. Στο 81’ και 89’ ακόμα δύο αποβολές για την Αλεξάνδρεια με 2η κίτρινη κάρτα, οι Κεστελίδης και Κίτσας.

 

Πολύ καλή η διαιτησία του Κουτσιάφτη όπως και των βοηθών του Γεωργάρα και Τίκα.

 

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Καραγιάννης, Κοτσατίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κ. Μπόζιαρης (71’ Δούμας), ΜΠΟΛΟΣ (83’ Τσιαρσιώτης), ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ (80’ Σωτήρης), Κοσμίδης, ΓΚΕΤΣΙΟΣ.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, Κεστελίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (53’ Αραμπατζής), ΑΡΑΠΕΛΗΣ (67’ Νουσιόπουλος), Πιπιλιάρης (67’ Χατζηβασιλειάδης), Κίτσας, Χαλβατζής, Τεπετός.

 

sapounopoulosΓΡΕΒΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *