ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Διαμαρτύρεται η Καψόχωρα για τη διαιτησία

Διαμαρτύρεται η Καψόχωρα για τη διαιτησία
kapsoxwra A.EΜε έγγραφη διαμαρτυρία της προς την Ε.Π.Σ. Ημαθίας η ομάδα της Καψόχωρας εξέφρασε τα παράπονά της για την διαιτησία του αγώνα Μελίκης – Καψόχωρας. Μεταφέρουμε το κείμενο όπως μας κοινοποιήθηκε:
Κύριοι το ποτήρι ξεχείλισε…. Για πολλοστή αγωνιστική η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της και έγιναν λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Διαιτητής και επόπτες αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Φίλιππος Μελικής – Α.Ε.Καψοχωρας εις βάρος της ομάδος μας. Στο γκολ που σημειώθηκε στο 1ο ημίχρονο στο παιχνίδι, προήλθε από κοντρόλ χέρι παίκτη της…

αντίπαλης ομάδος, Εκεί λοιπόν ο διαιτητής αντί να δώσει το επιθετικό φάουλ είπε παίζεται και με σουτ προήλθε το γκολ. Απαράδεκτος! Στο 2ο ημίχρονο ο διαιτητής αρνήθηκε 2 πέναλτι στην ομάδα μας, ένα σε τάκλιν από 2 παίκτες τις αντίπαλης ομάδας στο επιθετικό μας, ο ορισμός του πέναλτι όπου είπε παίζεται! και ένα σε τράβηγμα της φανέλας παίκτη μας μέσα στην περιοχή τους όπου προς έκπληξη όλων μας τιμώρησε τον επιθετικό μας με κίτρινη κάρτα για θέατρο! Κάρτες για την αντίπαλη ομάδα δεν υπήρχαν για τα <σκληρά> τους μαρκαρίσματα παρά μόνο για την δίκια μας ομάδα. Έχουμε χάσει το μέτρημα με τις κάκιστες διαιτησίες φέτος σε βάρος μας 1,2,3,4,5….7…8 …9 πόσες? Πλέον δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη……. Αν δεν μας θέλετε στην Α1 Κατηγορία εκεί πάνω στην Ε.Π.Σ. Ημαθίας να μας το πείτε ώστε να αποχωρίσουμε και να έχετε άλλη μια ομάδα που εγκατέλειψε το πρωτάθλημα σας… Κύριοι, δεν ζητάμε την εύνοιά κανενός, ούτε την έχουμε ζητήσει ποτέ αλλά σύμπτωση που επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά παύει να είναι σύμπτωση. 
Η Διοίκηση, Προπονητής και παίκτες της Α.Ε.Καψοχωρας
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *