ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Θρίαμβος για τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας μέσα στην Καστοριά!

Θρίαμβος για τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας μέσα στην Καστοριά!
mikkteskastorriaΜε τον πλέον ιδανικό τρόπο κλείνουν μια αγωνιστική πριν το τέλος τις υποχρεώσεις τους οι Μικτές ομάδες της Ημαθίας, για την Α΄φάση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού τόσο οι Παίδες της Ημαθίας, όσο και οι Νέοι πέτυχαν εντυπωσιακές νίκες μέσα στην Καστοριά με τις αντίστοιχες ομάδες.
Η ομάδα των Νέων της Ημαθίας (φωτο) κέρδισε καθαρά και χωρίς να συναντήσει δυσκολίες την ομάδα της…

Καστοριάς με 4-1 και μια αγωνιστική πριν την λήξη της α’ φάσης των αγώνων, ανακηρύσσετε πρωταθλήτρια της 3ης Περιφέρειας, αφού η Κοζάνη τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς έχοντας ρεπό την τελευταία αγωνιστική. Αντίθετα οι Νέοι της Ημαθίας τερμάτισαν στην 1η θέση με 17 βαθμούς και αήττητοι, έχοντας ακόμη ένα παιχνίδι μέσα τα Παλατίτσια με την Φλώρινα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 
Έτσι για την συγκρότηση της Μικτής ομάδας Παίδων και Νέων κάθε Περιφέρειας θα είναι ο Περιφερειακός Προπονητής της ΕΠΟ. Συνεργάτης του θα είναι για τους Νέουςτης 3ης Περιφέρειας, ο ενωσιακός προπονητής της Ημαθίας κ. Λυμούσης, ο οποίος από κοινού με τον Περιφερειακό θα καταρτίσουν και θα αξιολογήσουν μετά την λήξη των αγώνων της α’ φάσης την καλύτερη 22άδα της 3ης Περιφέρειας, η οποία στην β’ φάση θα αγωνιστεί με την 1η και 2η Περιφέρεια υπό μορφή τουρνουά σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Σύμφωνα δε με τηνπροκύρηξη των αγώνων σε κάθε Μικτή ομάδα της Περιφέρειας, μετέχουν υποχρεωτικώς δύο (2), τουλάχιστον, ποδοσφαιριστές από κάθε Ε.Π.Σ. της περιφέρειας.
 
Αντίθετα η ομάδα των Παίδων κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-0 την Καστοριά και από συγκυρίες δεν βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου. Αυτό όμως που εισπράξαμε όλοι όσοι παρακολουθήσαμε τους αγώνες, ήταν η πάρα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, που φυσικά δεν αφήνει ασυγκίνητους τους υπεύθυνους για αξιολόγηση πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην επόμενη φάση. Οι Παίδες κατακτούν δικαιωματικά την 2η θέση έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση του ομίλου και την καλύτερη άμυνα με την Κοζάνη. Επίσης σημαντικό στοιχείο το γεγονός του σκόρερ Καραγιάννη με 10 τέρματα, πίσω από τον Πητσιάβα της Κοζάνης ο οποίος είναι πρώτος με 16 τέρματα.
 
ΝΕΟΙ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΑΘΙΑ 1-4
Καλύτεροι σε όλο τον αγώνα οι παίκτες του Αντώνη Λυμούση κατάφεραν να διασκεδάσουν την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, κερδίζοντας με ευκολία την ομάδα της Καστοριάς με 4-1 και να ανακηρυχθούν πρωταθλητές στην Α’ φάση των ομίλων, μια αγωνιστική πριν το τέλος της περιόδου. Παρότι το γήπεδο που αγωνίστηκαν οι ομάδες δεν προσφερόταν για καλό παιχνίδι, εντούτοις οι δυο ομάδες και κυρίως οι Νέοι της Ημαθίας έβγαλαν στο πλαστικό γήπεδο όμορφους συνδυασμούς και αυτοματισμούς, έχοντας πλήρη κατοχή της μπάλας και με ηγετικές μορφές τους Μουρίκι, Ίντο και Χατζηγεωργίου, κατάφεραν να προηγηθούν στο 17’λεπτό όταν ο Αλμπανίδης βγήκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή δέχθηκε κάθετη πάσα από τονΜουρίκι και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Στο 22’ λεπτό ο αρχηγός της Ημαθίας και καλύτερος παίκτης του γηπέδου Χατζηγεωργίου, πήδηξε πιο ψηλά από όλους σε κτύπημα κόρνερ και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη γράφοντας το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος προς στιγμή οι παίκτες της Καστοριάς φάνηκε να μπαίνουν στο παιχνίδι όταν στο 67’ ο Χαραλαμπίδης με ασύλληπτο σουτ μείωσε σε 2-1 δίνοντας βάσιμες ελπίδες για κάτι καλύτερο στην ομάδα του. Ο προπονητής όμως της Ημαθίας βλέποντας πως υπήρχε πρόβλημα στα άκρα της αντίπαλης ομάδας, έβαλε στον αγώνα τον Κωτσόπουλοπου με τις περίτεχνες ενέργειες αναστάτωσε την άμυνα της Καστοριάς και αφού έχασε ο ίδιος μια μεγάλη ευκαιρία, στο 82’ πάσαρε στον Αλμπανίδη και αυτός με την σειρά του απόφυγε έξυπνα δυο παίκτες και με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-1. Τέλος στο 85’ και πάλι ο Κωτσόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε την μπάλα στον Ίντο που με μια «βολίδα» από 25μ. σφράγισε την μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους παίκτες της Ημαθίας γράφοντας το τελικό 4-1 και πανηγυρίζοντας συγχρόνως παίκτες και προπονητής την κατάκτηση της πρώτης θέσης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά !
Εύκολο έργο και για την Διαιτησία από την Κοζάνη (Τσιμεντερίδης-Μαρόπουλος-Κωνσταντινίδης)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Μπαχαδέρογλου) Κράτσιος, Γάκκιας (71’ Γεωργιάδης), Μουρατίδης, Πατσόγιαννης, Βασάδης, Κύρου,Σιαραφέρας Θ., Δημητριάδης (46’ Τσόπρας), Χαραλαμπίδης, Βλαχόπουλος (60’ Μαρκόπουλος), Βασιλειάδης.
ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Σακαλής, Κελεσίδης (65’ Νεστορόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Χατζηγεωργίου, Μπλούκας, Ίντος,Συμεωνίδης (62’ Κωτσόπουλος), Αλμπανίδης, Μυλωνάς, Μουρίκι, Παπαδής (50’ Κρουστάλλης).
 
 
 
ΠΑΙΔΕΣ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΜΑΘΙΑ 0-5
Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα των Παίδων της Ημαθίας (φωτο), κέρδισε με το ευρύ 5-0 την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς και εδραιώθηκε σταθερά στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, δικαιώνοντας απόλυτα όλους όσους πίστεψαν από την αρχή για την ποδοσφαιρική τους αξία. Οι φίλαθλοι που αψήφησαν το κρύο και την απόσταση σίγουρα έφυγαν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του αγώνα.
Υπήρχαν διαστήματα που οι παίκτες και των δυο ομάδων έβγαζαν όμορφα πράγματα στο τερέν. Όμως το γκολ αργούσε να έρθει. Έπρεπε να περάσουν 38 λεπτά για να δοκιμάσει το πόδι του ο Χρυσόπουλος και να γράψει με φοβερό σουτ το 1-0. Μέσα σε δυο λεπτά ο Τσουλλχάη με έξυπνο πλασέ ανέβασε το σκορ στο 2-0. Με το ίδιο αγωνιστικό πάθος στο β’ μέρος συνέχισαν οι δυο ομάδες, με τους Παίδες όμως της Ημαθίας όντως μια «ταχύτητα» παραπάνω από τους αντιπάλους να κάνουν μαγικά πράγματα. Έτσι ο Τσουλλχάη στο 46 εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση των αμυντικών και από κοντά έγραψε το 3-0. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ημαθίας Καραγιάννης δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Έτσι στο 59’ και 62’ με δυο προσωπικές ενέργειες έβαλε την σφραγίδα του, ανεβάζοντας το σκορ στα ύψη και γράφοντας το τελικό 5-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους πιτσιρικάδες.
Τον αγώνα σφύριξαν οι κκ (Μαρόπουλος-Τσιμεντερίδης-Κωνσταντινίδης) από Κοζάνη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Μπαχαδέρογλου) Τσιόφτης, Καστανίδης (37’ Κυριακίδης), Σαββόπουλος, Λουδόβαρης (59’ Μήλιος),Πατσίκας, Σιδέρης (45’ Κοχλιάδης), Ζήσης, Ρυαγγέλου, Τοροσίδης, Παπουτσίδης, Μητρούλης.
ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Σαφαρίκας, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Μίλης, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης (38’ Τσουλλχάη), Βύζας (41’ Τάκος), Καραγιάννης, Πέιος, Μελιόπουλος (55’ Μπούθας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *