ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 03/03/2013

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 03/03/2013
 
zodia231111ΚΡΙΟΣ
Είστε γενικά χωμένοι στον εαυτό σας και αναζητάτε να βρείτε και να ερευνήσετε πιο βαθιά σας κομμάτια γιατί έχετε ανάγκη να κάνετε εσωτερική ανασκόπηση. Η σχέση με Σκορπιό σίγουρα θα σας μάθει κάποια πράγματα που εσείς αποφεύγετε ή δεν τα βρίσκετε και τόσο ενδιαφέροντα. Βασικά οποιοδήποτε οικονομικό θέμα εξαρτάται από τρίτους ή από τον σύντροφό σας έχετε ανάγκη να το αλλάξετε γιατί…

έχετε και εσείς μερίδιο στην πίττα. Μια μυστική σχέση σας απασχολεί και επειδή εκ των συνθηκών δεν μπορεί να βγει στην επιφάνεια, προς το παρόν μπορεί να το ανέχεστε αλλά μετά από λίγο δεν θα το αντέχετε για αυτό να πάρετε τα μέτρα σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πολύ χωμένοι στη θέση και τα σχέδια των άλλων και ίσως να νιώθετε φόβο, ζήλια ή έντονη κτητικότητα να σας κατακλύζει. Χρειάζεται να είστε πιο ψύχραιμοι σε συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και αφορούν μια άσχημη ανάμνηση από το παρελθόν σας. Είναι η εποχή που γυρίζετε σελίδα παίρνοντας αποφάσεις ή άλλη στάση απέναντι στα διάφορα συμβάντα που σας είχαν πληγώσει. Η συγχώρεση του εαυτού σας και γενικά το να πετάξετε τις ενοχές από πάνω σας μπορεί να βοηθήσει να ξεφορτωθείτε αρκετά δύσκολα κομμάτια που σας βαραίνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθείτε να γυρίσετε σελίδα και να βάλετε τον στόχο σας σε άλλη κατεύθυνση αλλά νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε γιατί είστε βουτηγμένοι στο συναίσθημα που δεν σας βοηθούν να αλλάξετε τις ιδέες σας και να γίνετε πιο αεράτοι και ελεύθεροι. Γενικά νιώθετε ότι έχετε οπισθοχωρήσει σε πολλά και δεν πρέπει αλλά ο ανάδρομος Ερμής δεν σας βοηθάει να είστε αντικειμενικοί σε σχέση με τον εαυτό σας και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα πρέπει να βγείτε έξω από όλο αυτό και να επιβληθείτε των καταστάσεων για να πάρετε αντικειμενικές αποφάσεις και γενικά να λειτουργήσετε υπέρ σας γιατί μερικές φορές σκέφτεστε πολύ αρνητικά και κάπως χαοτικά. Έχετε πάντως δυνάμεις αρκεί να το αποφασίσετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε γενικά πολύ δυνατοί και αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μια εσωτερική δύναμη την οποία κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Έχετε μια βαθιά οξυδέρκεια και διαίσθηση και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα από παλιά. Κυρίως σε ό, τι αφορά στον έρωτα και τον τρόπο που πρέπει να σχετίζεστε. Η ζωή σας έχει αλλάξει και είναι πιο πλούσια σε συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικότητα. Αυτό σας βοηθάει να έχετε εμπνεύσεις και να παίρνετε δύναμη για την κοινωνική σας και επαγγελματική δραστηριότητα.
 
ΛΕΩΝ
Είστε γενικά κάπως αποτραβηγμένοι και ίσως να σας απασχολούν πολύ εσωτερικά θέματα ή οικογενειακά που σχετίζονται με το παρελθόν ή με ένα ακίνητο το οποίο κάπως έχει κολλήσει και σας ενοχλεί αφάνταστα. Μπορείτε όμως να πάρετε δυναμικές αποφάσεις αρκεί να μην μείνετε σε πράγματα που σας θυμίζουν ήττα ή ακόμα και αμφισβήτηση των ίδιων των κινήσεών σας. Η διορατικότητα σας θα βοηθήσει να σταθείτε στις καταστάσεις και να γίνετε πολύ δημιουργικοί και ταυτόχρονα διεκδικητικοί. Ο εσωτερικός μαγνητισμός σας είναι πολύ έντονος και ίσως έρθετε πιο κοντά με έναν Σκορπιό. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας γιατί έχετε καλύτερη αντίληψη τουλάχιστον για σήμερα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναγνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας και κάνετε κινήσεις ακόμα και ασυνείδητες να καλυφτείτε για να νιώσετε πιο δυνατοί. Η ταυτότητά σας πλέον έχει αλλάξει και έχετε γίνει περισσότερο δυναμικοί και εξωστρεφείς και ίσως να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από διασκέδαση και χαλάρωση. Σίγουρα δεν θα είστε μόνοι και θα γίνουν καλά πράγματα στον τομέα των σχέσεών σας. Έχετε γενικά άτομα που σας υποστηρίζουν και οι ελεύθεροι σίγουρα θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει το κλικ.
 
ΖΥΓΟΣ
Είστε περισσότερο εσωστρεφείς και κάνετε με το μυαλό σας συνέχεια πράξεις γιατί θέλετε να δείτε τι θα πρέπει να πληρώσετε και τι να αφήσετε για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις που έχετε. Μπορεί να πρέπει να πληρώσετε για ένα ακίνητο και αυτό σας πιέζει αλλά θα βρείτε λύση μέσα από ένα τρόπο που δεν το περιμένατε καθόλου ότι υπάρχει. Προσέξτε να μην ξεγελαστείτε από άτομα που σας γκρινιάζουν και το παίζουν ανήμποροι γιατί θα παρασυρθείτε σίγουρα στο δικό τους τον ρυθμό και θα ξεχάσετε τον εαυτό σας. Η σχέση με ένα Ιχθύ είναι σε εξέλιξη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κρατήστε τις δυνάμεις σας για να ευεργετήσετε τον εαυτό σας και πάνω από όλα να μην είστε αρνητικοί με οτιδήποτε σας συμβαίνει που μπορεί να μην σας αρέσει αλλά γίνεται για το καλό σας. Είναι πολύ σημαντική εποχή αυτή για σας για αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν καλά πράγματα γιατί έχετε την άνεση να αντλείτε δυνάμεις από το ασυνείδητο σας για την εξέλιξη και τη δημιουργία στην ζωή σας. Οικονομικές ευκαιρίες αν θα δράσετε γρήγορα και με θετικότητα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα εξομαλυνθεί κυρίως από δικές σας κινήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνεχίζετε να είστε απομονωμένοι ή ακόμα και ολιγόλογοι και περισσότερο κλειστοί γιατί χρειάζεται να πάρετε δυνάμεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια το πραγματικό δυναμικό σας. Για αυτό απελευθερωθείτε από αυτά που σας βασανίζουν για να αφήσετε πίσω σας όσο μπορείτε το παρελθόν και να βαδίσετε δυνατά πάνω στον προσωπικό σας στόχο. Κάθε λίγο και λιγάκι χρειάζεται να κάνετε τις προσωπικές σας εκτιμήσεις και να παίρνετε αποφάσεις που θα τις ορίζετε μόνο εσείς. Ένα οικονομικό θέμα σας ευνοεί αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο αποφασισμένοι να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλαμβάνετε τις ατομικές σας ευθύνες σε συναισθηματικό επίπεδο και παίρνετε αποφάσεις για ένα πρόσωπο που μπορεί να σας έχει πληγώσει. Αυτό το κάνετε γιατί έχετε ανάγκη την προστασία και το να επαναφέρετε τα πράγματα στην θέση τους. Είστε γενικά πιο ανοικτοί σε ταξίδια και σε γνώση και αυτό σας κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα. Μην αφήσετε όμως να σας βάλει κανένας τους δικούς του όρους γιατί αυτό το διάστημα είστε πολύ επιρρεπείς σε λόγια και συζητήσεις με άλλους και μέσα από λύπη ή παραμορφωμένα συναισθήματα μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τουλάχιστον μέσα σας κάποια εσωτερικά ξεκαθαρίσματα τα οποία όμως μπορεί να σας στεναχωρήσουν γιατί θα ρίξετε βάρη και φταίξιμο στον εαυτό σας. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να υπάρξει βαθύς θυμός. Ο μαγνητισμός και το σεξαπίλ που μπορεί να εκπέμπετε θα σας κάνει να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Σκορπιός. Να είστε προσεκτικοί με την διατροφή σας γιατί μπορεί να το ρίξετε έξω και να ξεφύγετε γενικά από το μέτρο και την τάξη. Οι συζητήσεις και γενικά τα θέματα για την καριέρα σας μπορεί να έχουν στοιχεία του παρελθόντος που ίσως να μην σας κάνουν καλό.
 
ΙΧΘYΕΣ
Είστε πολύ διαφοροποιημένοι από άλλες φορές. Η ζωή σας είναι γεμάτη αυτό το διάστημα και ίσως να είστε έτοιμοι να αλλάξετε κάποια πράγματα επειδή νιώθετε δυνατοί. Το εξωτερικό που έχει ενεργοποιηθεί είτε μέσα από εσάς είτε μέσα από τον σύντροφό σας ή έναν συνεργάτη θα σας φέρει χρήματα αλλά χρειάζεται να κάνετε καλύτερη οργάνωση. Η σχέση με έναν Λιοντάρι θα εξελιχτεί καλύτερα αρκεί να είστε και εσείς πιο ξεκάθαροι τι ακριβώς θέλετε. Μερικοί από εσάς επειδή έχετε πάρει φόρα και δεν αντέχετε να είστε συνέχεια μοιραίοι μπορεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα κυρίως με Δίδυμο και Τοξότη.
 
astrology.gr
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *