ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Αεράτα Γρεβενών 2-1 (ρεπορτάζ)

Αλεξάνδρεια – Αεράτα Γρεβενών 2-1 (ρεπορτάζ)
alexxandriaΜπορεί και βαθμολογικά η Αλεξάνδρεια να έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα ωστόσο την Κυριακή η ομάδα κατάφερε και πήρε μία νίκη γοήτρου κυρίως, απέναντι στα Αεράτα Γρεβενών. Το θετικό εκτός από την καλή αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών ήταν το γεγονός πως με την βοήθεια του Στράτου Κούντζα ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο μαζί με τον Γιώργο Ψυχογιό, η ομάδα θα…

ολοκληρώσει την παρουσία της στη Δ’ Εθνική αξιοπρεπώς χωρίς να διαλυθεί και χωρίς βέβαια να υπάρξουν επιπτώσεις στην επόμενη διοίκηση που θα αναλάβει τα ηνία από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα από τον Νίκο Λιολιόπουλο: 
 
Δίκαιη νίκη πήρε η ομάδα της Αλεξάνδρειας την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της πόλης κόντρα στα Αεράτα Γρεβενών. Οι ποδοσφαιριστές του Κυριακού Καρασαββίδη παρουσιάστηκαν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο και απαλλαγμένοι από το άγχος της βαθμολογίας απέδωσαν όμορφο θέαμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα φτάνοντας δικαίως στο τελικό 2-1. 
 
Η Αλεξάνδρεια πίεζε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 4’ και 5’ με τους Τεπετό και Ζωγράφο. Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι θα δημιουργήσουν την πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα όταν ο Χαματάι σε τετ α τετ με τον Κύρου θα νικηθεί από τον πορτιέρο της Αλεξάνδρειας. Στο 18’ η Αλεξάνδρεια εκδήλωσε γρήγορη επίθεση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών η μπάλα κατέληξε στον Μυλωνά που με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ 1-0. Στο 34’ ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ τέρμα που πέτυχε ο Κίτσας από κοντά. Στο 36’ κλασσική ευκαιρία για την Αλεξάνδρειας όταν ο Κίτσας με ατομική προσπάθεια από δεξιά θα περάσει όποιον βρει μπροστά και αντί να πλασάρει τον τερματοφύλακα θα προτιμήσει να ψάξει συμπαίχτη του με την άμυνα των φιλοξενούμενων να διακόπτει την επίθεση. 
 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του και θα φτάσουν μία ανάσα πριν την ισοφάριση στο 55’ όταν ο Αλεξανδρής εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα αποκρούστηκε από τη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του Κύρου. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση και δημιουργία τέρμα. Συγκεκριμένα ο Αραμπατζής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ζωγράφος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια για να φτάσει στον Κίτσα που με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Βύδρα (2-0). Στο 68’ και πάλι ο Κίτσας θα πιάσει εντυπωσιακό σουτ και θα στείλει την μπάλα στη συμβολή των δοκών της αντίπαλης εστίας. Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 2-1 όταν ο Λάλος από αριστερά θα κάνει τη σέντρα και ο Χαματάι με βολέ σε πρώτο χρόνο μέσα από την περιοχή της Αλεξάνδρειας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Αλεξάνδρεια προσπάθησε να πετύχει και άλλα τέρματα δημιουργώντας ευκαιρίες ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και μάλιστα στο 92’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ο Χαματάι από πλεονεκτική θέση έπιασε το σουτ το οποίο με εντυπωσιακό τρόπο ανέκοψε ο Κεστελίδης. 
Καλή η διαιτησία του Κατή από την Φλώρινα όπως και των βοηθών του Ηλία και Παρδάλη. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Βλάχος, Παπαδημητρίου, Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ζωγράφος (86’ Χατζηβασιλειάδης), Τεπετός (79’ Νουσιόπουλος), Κίτσας, Αραπέλης (57’ Λέκκας). 
ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Βύδρας, Βασιλόπουλος, Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Θ. Λάλος, Αλεξανδρής, Ντινόπουλος, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Χαματάι, Π. Λάλος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *