ΚΟΣΜΟΣ posted by

H πριγκίπισσα Leia επιστρέφει στον Πόλεμο των Άστρων

H πριγκίπισσα Leia επιστρέφει στον Πόλεμο των Άστρων
leiaaaΣτον ρόλο της πριγκίπισσας Leia, μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες ανακοίνωσε επίσημα ότι θα επιστρέψει η Carrie Fisher αφού δέχθηκε την πρόταση που της είχε γίνει, για τα νέα επεισόδια «Star Wars» που προγραμματίζει να γυρίσει η Disney.
Η ίδια πρόταση έχει ήδη γίνει και στους Mark Hamill (Luke Skywalker) και Harrison Ford (Han Solo), όμως η Carrie Fisher είναι η μόνη που μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει ότι θα…

πρωταγωνιστήσει στο φιλμ. Όταν η ηθοποιός ερωτήθηκε αν θα επέστρεφε ξανά στην θρυλική ιστορία είπε αμέσως «Ναι!» χωρίς δεύτερη σκέψη. Το νέο «Star Wars: Episode VII» θα σκηνοθετήσει ο JJ Abrams (Star Trek) και το σενάριο έχει αναλάβει ο Michael Arndt (Toy Story 3).
 
Αυτό που ακούγεται είναι πως ο Mark Hamill σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στον ρόλο του Luke ενώ ο Harrison Ford προτιμάει να κρατάει το στόμα του κλειστό για το αν θα ενσαρκώσει πάλι τον Han Solo παρόλο που η παραγωγή προσπαθεί πολύ να τον πείσει.
 
Η Carrie Fisher πέρασε μία περίοδο στη ζωή της εξαρτημένη από διάφορες ουσίες κυρίως στα τέλη των 70’s. Έχει παραδεχτεί πως έκανε χρήση κοκαΐνης ακόμα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Empire Strikes Back», το 1980. Σήμερα έχοντας αφήσει πίσω όλα αυτά, δηλώνει πολύ χαρούμενη που η Πριγκίπισσα Leia θα «ζωντανέψει» ξανά και αστειεύεται λέγοντας ότι ελπίζει σ’ αυτά το επεισόδιο να παντρευτεί τον Han Solo και να γίνει επιτέλους και επίσημα η κ. Solo.
Υστερόγραφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *