ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ομιλία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην Αλεξάνδρεια

Ομιλία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην Αλεξάνδρεια
omadadrasisalexΣας προσκαλούμε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:30, στην ομιλία – συζήτηση με θέμα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας. 
Ομιλητές θα είναι : 
– Μαρουτσέλλα Βασιλειάδου, Εκπρόσωπος Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ 
– Στέλλα Ζαρκάδα, Δικηγόρος, του τμήματος Νομικής Προστασίας της…

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ 
Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ : ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ – Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 
http://www.ekpizo.gr/
 
Μια πρωτοβουλία της 
Ομάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας 
Η νεοσύστατη Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας δημιουργήθηκε από ενεργούς πολίτες, οι οποίοι μέσα από επιλεγμένες δράσεις κινητοποιούμαστε και υπερασπιζόμαστε καθετί που επηρεάζει την ποιότητα ζωής και αξιοπρέπειας μας. 
– Είμαστε παρόντες, ασκώντας αληθινή κριτική στον τρόπο ύπαρξης της κοινωνικής συνοχής η οποία μπορεί, ναι μεν, να κλονίστηκε, αλλά δεν κατέρρευσε. 
– Στηρίζουμε μέσω δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, τα οποία επιτρέπουν σε χιλιάδες οικογένειες να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης. 
– Δεν εξαρτόμαστε από κανένα πολιτικό φορέα 
– Αρνούμαστε τη διαχείριση χρημάτων ή οποιασδήποτε οικονομικής ενίσχυσης. Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη χωρίς οργανωτικά επίπεδα και μόνιμο διαχωρισμό καθηκόντων , με ολιγομελείς επιτροπές που εναλλάσσονται και συντονίζουν τις δραστηριότητές της. 
 
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη που θα ήθελε να πάρει μέρος στις πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις της. 
Facebook: Ομάδα Δράσης – Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *