ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Καταγγέλλει αίσχη η Μελίκη

Καταγγέλλει αίσχη η Μελίκη
melikifilipposΣτιγμές απίστευτης αγριότητας ζήσαμε το Σάββατο στον αγώνα της ομάδα μας στο γήπεδο μας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, όταν στη διάρκεια του ημιχρόνου έπειτα από κάλεσμα τον ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας εμφανίστηκαν δεκάδες ¨φίλαθλοι¨ του ΠΑΟΚ, που ως εκείνη την στιγμή δεν ήταν στο γήπεδο, οπλισμένοι με καδρόνια, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα και επιτέθηκαν προς…

τους φιλάθλους και μέλη της διοίκησης του Φιλίππου αναίτια και χωρίς την παραμικρή αφορμή. Είχε προηγηθεί μάλιστα επίθεση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε μερίδα φιλάθλων του Φιλίππου,στους οποίους απηύθυνε ακατονόμαστες φράσεις,τις οποίες χρησιμοποιούσε ακατάπαυστα προς διαιτητή και αντιπάλους σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου. Αποτέλεσμα της εγκληματικής αυτής επίθεσης ήταν ο βαρύς τραυματισμός του αντιπρόεδρου της ομάδας μας,Βενιόπουλου Κώστα,ενός αγνού αιμοδότη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και η διακομιδή στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση για τα πολλαπλά κατάγματα στο χέρι. Αμέσως μετά την εγκληματική τους δράση έφυγαν από το γηπεδο. Χωρίς μάλιστα την καταλυτική παρέμβαση των κ.κ. Μπουκλά και Ελευθερίου, τους οποίους και ευχαριστούμε, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα.
 
Οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με την ομάδα είμαστε σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του αντιπροέδρου μας και τις άγριες σκηνές βίας και τρόμου,που ζήσαμε.
Είναι ανείπωτη η φρίκη μας για το σοκ που προκάλεσε στον γιο του Κώστα το συμβάν που μαζί με άλλα δεκάδες παιδιά της ακαδημίας μας βρισκόταν στο γήπεδο και αντίκρισαν αυτό το αίσχος.
 
Στο Φίλιππο Μελίκης τα τελευταία χρόνια κάνουμε έναν αγώνα να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας και στον κόσμο μια διαφορετική νοοτροπία μακριά από βία και με σεβασμό σε όλες της ομάδες, όπως κάναμε και με τον ΠΑΟΚ παρέχοντας στους ανθρώπους του μια υποδειγματική φιλοξενία.
Μετά τα επεισόδια του Σαββάτου δηλώνουμε ότι σαν Φίλιππος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, αφού πλέον υπάρχει κίνδυνος για την ακεραιότητα των αθλητών και των φιλάθλων. Η απόφαση μας είναι αμετάκλητη, γνωρίζοντας τις συνέπειες που θα έχει για την ομάδα μας, και την κάνουμε γνωστή σε όλους με αυτή την ανακοίνωση.
 
Περαστικά φίλε Κώστα,
Το Δ.Σ. του Φιλίππου Μελίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up