ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Την Παρασκευή 15/3 νέα προεπιλογή για τους Προπαίδες Ημαθίας

Την Παρασκευή 15/3 νέα προεπιλογή για τους Προπαίδες Ημαθίας
paidesmikteesΣυνεχίζονται την Παρασκευή 15/3 και ώρα 3.45 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων οι προεπιλογές και η αξιολόγηση των Προπαίδων γεννηθέντες τα έτη 2001-2002. Να σημειωθεί πως για την φετινή περίοδο οι Προπαίδες των Μικτών ομάδων της Ημαθίας σε αυτές τις ηλικίες δεν έχουν ακόμη Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας, τα οποία πρέπει απαραίτητα να κατέχουν οι παίκτες για να…

έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν στο πρωτάθλημα.
Οι περισσότερες Ακαδημίες ή ομάδες που έχουν στις τάξεις τους παιδιά της ηλικίας αυτής, συμμετέχουν σε ανεπίσημα πρωταθλήματα χωρίς Δελτία με αποτέλεσμα λίγες μέρες πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων Προπαίδων που ξεκινάει στις 31 Μαρτίου, οι υπεύθυνοι να «τρέχουν» στις κατά τόπους ΕΠΣ για την έκδοση των Δελτίων.
 
Από την πρώτη προπόνηση ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης είδε περίπου 50 παιδιά να γεμίζουν το γήπεδο της Ένωσης και να συμμετέχουν με πολύ διάθεση στις ασκήσεις και στο οικογενειακό διπλό, όπου με μια πρώτη εκτίμηση, διακρίναμε και εμείς παιδιά με αρκετό ταλέντο, και εκτιμάται ότι σε 3-4 προπονήσεις θα είναι σε θέση να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους αγώνες των Μικτών ομάδων και να βάλουν τις βάσεις για την νέα Εθνική Κ-15 της επόμενης περιόδου.
 
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ
Όσα παιδιά βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση, αλλά και παιδιά από άλλες ομάδες που για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να βρεθούν την πρώτη μέρα, καλούνται από την Τεχνική Επιτροπή και τον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση την Παρασκευή 15/3 και ώρα 3.45 μμ στα Παλατίτσια έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό, για την δεύτερη προπόνηση και αξιολόγηση των παικτών για την συγκρότηση της Μικτής ομάδας των Προπαίδων Ημαθίας γεννηθέντες τα έτη 2001-2002.
Επίσης όσα παιδιά έχουν εκδώσει ατομικά ΔΕΛΤΙΑ Ε.Π.Ο., να τα προσκομίσουν στην Τεχνική Επιτροπή ή στον προπονητή κ. Λυμούση, τα οποία όμως θα επιστραφούν στις ομάδες τους μετά την λήξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Ημαθίας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *