ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22/03/2013

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22/03/2013
zodia12222222ΚΡΙΟΣ
Είστε σε πολύ καλή φάση. Έχει ξεκινήσει για σας μια πολύ δυναμική και καλή περίοδος. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε τύχη σε πολλά επίπεδα και χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε δραστικά αυτή την εύνοια. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του. Οτιδήποτε κάνετε πρέπει να έχει στόχο που να σας αποδεικνύει ότι αυτό που κάνετε είναι αυτό που πιστεύετε και πρέπει να γίνει. Θα πάρετε ένα πολύ καλό νέο κυρίως όσοι σχετίζεστε με πωλήσεις, επικοινωνία και αν είστε σε…

φάση σπουδών. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Λιοντάρι θα εξελιχτείτε πολύ γρήγορα.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Παραμένετε κάπως κλειστοί και μερικοί νιώθετε ότι βράζετε στο ζουμί σας. Έχετε βέβαια ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο σας απασχολεί και δε σας αφήνει να ησυχάσετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που προσπαθείτε να ξεφύγετε από μια σχέση που σχετίζεται με το παρελθόν γιατί έχετε και μια δόση εγωισμού η οποία δεν σας αφήνει να χαρείτε πολλά πράγματα. Μια αλλαγή που μπορεί να γίνει μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας αναστατώσει και να σας δημιουργήσει μεγάλη ένταση. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας. Καλό είναι να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με τα ερωτικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Επειδή έχετε την εύνοια τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να τις υλοποιήσετε και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του. Χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη δράση και αυθορμητισμό ώστε κάτι που θέλετε να γίνει να μην μπλοκάρει από τις εξωτερικές συνθήκες. Πάντως θα σας δοθούν ευκαιρίες για καλυτέρευση των οικονομικών σας και αυτό είναι πολύ θετικό για σας. Κυρίως αν δουλέψετε μέσα από μια ομάδα ή έχετε στον νου σας να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα το οποίο θα φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια σε όλα τα επίπεδα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θέλετε να φανείτε με κάθε τρόπο και κάνετε κινήσεις για να ικανοποιήσετε πρώτα τις επιθυμίες σας και από την άλλη να σας εκτιμήσει ο περίγυρος. Αυτή την περίοδο είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι και ο στόχος σας είναι να κάνετε κάτι καινούργιο και πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνατε μέχρι τώρα. Τουλάχιστον σήμερα θα σταθεροποιηθεί μια κατάσταση η οποία σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω στην φάση του εντυπωσιασμού και της κατάκτησης ενός στόχου.
 
ΛΕΩΝ 
Είστε στο απόγειο της δύναμής σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες. Κυρίως αν θέλετε να κερδίσετε κάτι που εδώ και καιρό έχετε παλέψει για αυτό τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να γίνει. Γενικά έχετε εκτιμηθεί από κάποια άτομα και από κοινού κάνετε μια προσπάθεια η οποία θα σας βοηθήσει να γίνουν ανοίγματα τα οποία θα σας φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Δίδυμο ή Τοξότη.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλετε για λίγο να μείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας με στόχο να καταλήξετε στο τι ακριβώς πρέπει να κάνετε γιατί έχετε αρκετά προβληματιστεί με τις ξαφνικές εντάσεις και νέες καταστάσεις που έχουν εμφανιστεί και αφορούν σε οικονομικές συνεργασίες και γενικά ένα γενναίο ξεκαθάρισμα που πρέπει να κάνετε για να σταθείτε πιο δυνατοί και απελευθερωμένοι. Ο Κριός θα παίξει έντονο ρόλο αυτές τις ημέρες. Επειδή γενικά είστε άτομα της λογικής και της τάξης και τώρα νιώθετε ότι το έχετε χάσει κάπως αυτό, μην πανικοβάλλεστε κι ακολουθείστε για μια φορά αυτό που νιώθετε.
 
ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερες ευνοϊκές ρυθμίσεις θα γίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σας, αφού θα καταφέρετε να γεφυρώσετε κάποιες αντίξοες καταστάσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν αλλά και σας ενοχλούσαν αφάνταστα επειδή δεν είχατε ξεκάθαρο τοπίο. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας και εμπιστευτείτε τις αποφάσεις σας για να ξεκαθαρίσετε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε. Πάντως έχετε οικονομική εύνοια μέσα σε μια συνεργασία και μην αφήνετε να σας διασπάσουν από εδώ και από εκεί υποχρεώσεις των άλλων. Η σχέση με Κριό ή Υδροχόο θα σας κάνει πολύ καλό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε περικυκλωμένοι κατά κάποιο τρόπο από άτομα που σας κάνουν μεν καλό αλλά σας πιέζουν να φερθείτε πολύ διαφορετικά από αυτό που είστε. Δεν σας αρέσει να ανοίγετε τα χαρτιά σας και τώρα οι ανάγκες είναι διαφορετικές και για να κερδίσετε μέσα στην δουλειά σας πρέπει να είστε περισσότερο αυθόρμητοι ή να ζητάτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβόσαστε την κριτική ή την απόρριψη. Η ζωή είναι δική σας και μην αφήσετε κανέναν να σας εμποδίσει. Ένα Λιοντάρι από το παρελθόν μπορεί να επανακάμψει και να σας μπερδέψει κατά κάποιο τρόπο. Η σχέση με Κριό εξελίσσεται πάρα πολύ γρήγορα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχετε υποστήριξη από συνεργάτες και άτομα που είναι πολύ κοντά σας και σας δίνουν στήριξη και εύνοια συγχρόνως την οποία εσείς θα την κάνετε δημιουργία και γρήγορα. Ο χρόνος δεν πρέπει να χάνεται γιατί αυτή την στιγμή είναι με το μέρος σας και οι συνθήκες έχουν γυρίσει με τέτοιο τρόπο που δεν επιτρέπονται λάθη. Ένα ευχάριστο νέο από το εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει. Η σχέση με Λιοντάρι θα εξελιχτεί πολύ καλύτερα από ό, τι περιμένατε. Ένα καινούργιο σπίτι σας περιμένει. Το ρίσκο πάντως είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε κάτι για να κερδίσετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι και θέλετε με τον δικό σας τρόπο να πάρετε το αίμα σας πίσω γιατί αρκετά είχατε κατά κάποιο τρόπο παραμείνει αδρανείς και αποστασιοποιημένοι από ένα πρόβλημα και κυρίως αν αφορούσε σε έναν Παρθένο. Τώρα θα διεκδικήσετε κάτι καινούργιο αλλά θα χρειαστεί να βγείτε από τα καθημερινά σας μέτρα και σταθμά για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Η ζωή σας γενικά είναι πολύ έντονη και στον επαγγελματικό τομέα όπου εκεί χρειάζεται να πάρετε ατομικές πρωτοβουλίες και ίσως να φανείτε κάπως εγωιστές αλλά μπορεί να είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε κάτι καινούργιο. Ο Κριός και το Λιοντάρι είναι σημαντικοί για σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε γενικά πολύ θετικοί με τις νέες αλλαγές που γίνονται γύρω σας και μπορείτε να απολαμβάνετε τη στήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον. Μια ευκαιρία που σας δίνεται μέσω ενός Λιονταριού πρέπει να την πάρετε και να την πάτε παρακάτω και γρήγορα. Μην αρχίσετε να γυρίζετε στο παρελθόν και να χάνετε την ενέργειά σας από αυτό. Οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα τα αντιμετωπίσετε διαφορετικά και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Το βλέπετε και εσείς ότι αν δε δράσετε αυτή την περίοδο και μάλιστα πολύ δυναμικά δε θα έχετε αυτό που περιμένετε ή δε θα μπορέσετε να συντηρήσετε μια κατάσταση την οποία την είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό που σημαίνει ότι μπορεί και να τα χαλάσετε και με κάποια άτομα, προκειμένου να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Η αρωγή ενός Λιονταριού είναι αναγκαία καθώς επίσης και μέσα στην καθημερινότητα σας ή στην εργασία σας χρειάζεται να βάλετε το προσωπικό σας στίγμα γιατί αλλιώς θα χαθούν όλα.
 
astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *