ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Γυναίκα: Τρικ μακιγιάζ για καλοσχηματισμένα φρύδια

Γυναίκα: Τρικ μακιγιάζ για καλοσχηματισμένα φρύδια
frydiaaΤα καλοσχηματισμένα φρύδια ολοκληρώνουν ένα όμορφο μακιγιάζ, αναδεικνύουν τα μάτια καθώς και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και αποπνέουν κομψότητα.
Έχει τύχει πολλές φορές να μην έχετε προλάβει να κάνετε αποτρίχωση φρυδιών ή ένας πρόσφατος πειραματισμός σας να μη πήγε και τόσο καλά ή έχετε πολύ λεπτά φρύδια που δεν…

κολακεύουν ιδιαίτερα το πρόσωπο. Υπάρχει τρόπος να διαμορφώσετε τα φρύδια σας σωστά ώστε να έχουν τέλειο σχήμα και το μακιγιάζ του προσώπου να φαίνεται αψεγάδιαστο.
 
Δείτε βήμα-βήμα τι μπορείτε να κάνετε:
 
• Απλώστε ειδικό concealer για άνω βλέφαρο ή απλό μη λιπαρό concealer κάτω από τα φρύδια και έως το κόκαλο των ματιών. Ιδανικά, καλύψτε όλο το άνω βλέφαρο για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ των ματιών.
 
• Διαμορφώστε το ιδανικό σχήμα με μια σκιά για φρύδια και καλύψτε τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών.
 
• Απλώστε ειδικό gel ή κερί για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα καθώς και για να διατηρήσετε τις ατίθασες τρίχες στη θέση τους.
 
• Διαγράψτε την κάτω γραμμή του φρυδιού με ένα nude ή απαλό ροζ ή απαλό μπεζ μολύβι, όχι άσπρο. Κάντε την γραμμή χοντρή ειδικά στο τόξο και σβήστε την πολύ καλά με ένα πινέλο. Η τεχνική αυτή κάνει το περίγραμμα των φρυδιών πιο ξεκάθαρο και το τόξο πιο έντονο.
 
Extra tip:
 
Οι κινήσεις που θα κάνετε πρέπει να είναι πολύ απαλές και να δουλεύετε τα προϊόντα πολύ καλά με τα ειδικά πινέλα ή με τα δάχτυλα, ώστε να σβήνουν απαλά και το αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό. Όσο πιο πολύ χρώμα φαίνεται τόσο πιο άγριο θα είναι το αποτέλεσμα.
 
Πηγή:jenny.gr
newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *