ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στην Καστοριά αγωνίζονται οι Προπαίδες της Ημαθίας

Στην Καστοριά αγωνίζονται οι Προπαίδες της Ημαθίας
propaideskasstoriaΤην Κυριακή 7 Απριλίου συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Περιόδου 2012 – 2013 με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην κατηγορία Προπαίδων γεννηθέντες 2001-2002.
Η μικτή ομάδα Προπαίδων της ΕΠΣ Ημαθίας ταξιδεύει στην Καστοριά, όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς στο…

γήπεδο Καστοριάς (Κάστωρ) και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
 
Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ισάριθμες νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Η Ημαθία κέρδισε τα Γρεβενά με 7-1, ενώ η Καστοριά εκτός έδρας την Φλώρινα με 4-0. Το γεγονός και μόνο ότι θα αποτελέσουν οι ομάδες το φαβορί για την πρώτη θέση, καθιστά τον αγώνα των πιτσιρικάδων με αγωνιστικό ενδιαφέρον. Εξάλλου τόσο η Καστοριά αλλά πολύ περισσότερο η Ημαθία, δείχνει ότι σε όλα τα τμήματα γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, η οποία φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Οι φίλοι της Ημαθίας που θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα στην ακριτική Καστοριά ελπίζουν να αποζημιωθούν και να χαρούν για ακόμη μια Κυριακή τους μικρούς μας φίλους.
 
Ο ενωσιακός προπονητής της Ημαθίας κ. Λυμούσης έχει καλέσει 26 παίκτες για την προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στα Παλατίτσια. Από αυτούς και μετά το τέλος της προπόνησης 20 ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν την αποστολή για την Καστοριά, όπου θα αναχωρήσουν την Κυριακή 7 Απριλίου από τα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας, που βρίσκονται στο Εθνικό Στάδιο Βέροιας, στις 9.30 το πρωί.
 
Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 θα τεθούν αντιμέτωπες οι μικτές ομάδες ΕΠΣ Γρεβενών – ΕΠΣ Κοζάνης στο Ενωσιακό γήπεδο των Γρεβενών, ενώ ρεπό θα έχει η ΕΠΣ Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *