ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα!

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα!
kairos9rΚατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά κυρίως τμήματα της χώρας, περιμένουμε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από…

9 έως 23 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου. 
 
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, στο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, και στο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σημαντική εξασθένηση από το απόγευμα. 
 
Πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. 
 
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *