ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

dimarxos 4Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα 0 Απριλίου στις 14:00 στο δημαρχείο. Δεκαεπτά (17) θέματα ημερησίας διάταξης. Δείτε τα θέματα: 
1. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών μηχανημάτων-συστημάτων άρδευσης.
 
2. Λήψη απόφασης για την…

διάθεση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων και σκευών (υφιστάμενες περσίδες).
 
3. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την Παροχή Υπηρεσιών Λογισμικού – Έκδοση – εκτύπωση Δελτίου Εισαγωγής Υλικού στην αποθήκη.
 
4. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για προμήθεια διαφόρων καρτών για το δανεισμό βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας.
 
5. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την “ Συντήρηση εφαρμογών Λογισμικού ”.
 
6. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την “ Προμήθεια Εφαρμογής « Δημιουργία Ηλεκτρονικών Ευρετηρίων Ληξιαρχείου για τις Δημοτικές Ενότητες Αντιγονιδών και Πλατέος»”.
 
7. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την εργασία με τίτλο : « Συντήρηση και υποστήριξη μηχανογραφικού συστήματος Δήμου και ΚΕΠ».
 
8. Λήψη απόφασης επί της ένστασης και έγκριση ή μη του 1ου και 2ου πρακτικού για την προμήθεια μελανών για εκτυπωτές, φωτοδιοδών για εκτυπωτές και γραφίτη για τα μηχανήματα φαξ και τα φωτοτυπικά μηχανήματα του Δήμου Αλεξάνδρειας.
 
9. Λήψη απόφασης για την κατακύρωση των αποτελεσμάτων πρόχειρου διαγωνισμού της προμήθειας « Εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων (Ομάδα Α) & γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων (Ομάδα Β) ».
 
10. Λήψη απόφασης επί της ένστασης της Τεχνικής Εταιρείας “ Yιοί Χριστόφορου Καιρίδη Ο.Ε.” κατά του Πρακτικού Διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο « Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την κάλυψη λακκουβών των οδών του Δήμου».
 
11. Λήψη απόφασης για: Α. την έγκριση ή μη του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών της υπηρεσίας “ Παροχή υπηρεσιών μεταφόρτωσης και μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας ” Β. την αποδοχή της προσφοράς της εταιρείας : “ Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΤΕΧΝΙΚΗ DION E.E.” Γ. την ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : “ Δ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – -ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε.” Δ. την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.
 
12. Λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής διαγωνισμού και την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων ανοιχτού διαγωνισμού του έργου “ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ” (Α.Μ. 18/2013).
 
13. Λήψη απόφασης για την έγκριση υποκατάστασης του αναδόχου του έργου, “ Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών οικισμών Παλαιόχωρας Τ.Δ. Κορυφής και Λιανοβεργίου – Παλαιοχωρίου Τ.Δ. Λιανοβεργίου ” (πρώην Δήμου Πλατέος) (Α.Μ. 305/2009 ΤΥΔΚ).
 
14. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αριθ. 16 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς Πλατέος.
 
15. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αριθ. 157 αγροτεμαχίου έκτασης 5,00 στρεμμάτων στη τοποθεσία “ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΟΣ ” της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής.
 
16. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη αναίρεσης κατά της υπ΄αριθ. 28/ΕΡ-ΔΙ/2012 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας η οποία αφορά την υπόθεση του Αναστασόπουλου Ιωάννη.
 
17. Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη προσφυγής κατά αποφάσεως της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης για άσκηση ένδικων μέσων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *