ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Ευχαριστεί Σιώπη και Βεσυρόπουλο ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ

Ευχαριστεί Σιώπη και Βεσυρόπουλο ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ
selΟ πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ κ. Κυριάκος Τοπτσίδης παραχώρησε συνέντευξη στο www.praktoresonline.com όπου αναφέρθηκε στο θέμα της αλλαγής της φορολογίας στα κέρδη των Παικτών και για την επαναφορά της φορολογίας ανά στήλη των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Σιώπη Γιώργο από την Αλεξάνδρεια (Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Ο ΓΙΓΑΣ”) και τον βουλευτή του νομού μας Απόστολο Βεσυρόπουλου. Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ο Γιώργος Σιώπης
“Κι εδώ θέλω να τονίσω την προσφορά, του Γραμματέα της ΠΟΕΠΠΠ του Ηρακλή Λάππα που ήταν κάθε μέρα μπροστά σε όλες τις μάχες που δώσαμε, του αντιπρόεδρου Τάσο Λυριστή που είχε μετατρέψει την διαδρομή Ρόδος – Αθήνα σε … Ομόνοια – Παγκράτι, αλλά κι ‘οών των συναδέλφων που έτρεχαν καθημερινά μαζί μας, δεν θέλω να αδικήσω κανένα. Επίσης, έγινε αγώνας δρόμου, ακόμη και… στα μέρη καταγωγής των Υπουργών και των Κυβερνητικών Παραγόντων!!! Μάθαμε από πού κατάγεται ο κάθε Υπουργός και τρέχαμε ακόμη κι εκεί να τους βρούμε και για να τους πείσουμε για το δίκιο μας!!! 
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος
Μεγάλη βοήθεια μας προσέφεραν κι ορισμένοι Πράκτορες, στους οποίους ο κλάδος οφείλει πολλές ευχαριστίες. Όπως στον κ. Ευστάθιο Σεβαστιάδη από τα Γιαννιτσά Πέλλας και στον κ. Γιώργο Σιώπη από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που μας βοήθησαν να φτάσουμε και να κάνουμε παρεμβάσεις μέχρι τα πρωθυπουργικά γραφεία, μέσω των κ.κ. Σταμενίτη και Βεσυρόπουλου αντίστοιχα! Και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Αυτή την εποχή στην Ελλάδα, δεν έχει αιτήματα μόνο ο κλάδος των Πρακτόρων. Μπορώ να πω πως δεν υπάρχει κλάδος που να μην έχει αιτήματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στα Υπουργεία και τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε.”
Ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *