ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ρεπορτάζ και εικόνες από το τελευταίο παιχνίδι της Αλεξάνδρειας με τη Νάουσα

Ρεπορτάζ και εικόνες από το τελευταίο παιχνίδι της Αλεξάνδρειας με τη Νάουσα
DSCF7666Το πολυσυζητημένο ντέρμπι ανάμεσα στη Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα τελικά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή. Το χαρακτηρίζουμε πολυσυζητημένο επειδή ήταν να μην γίνει λόγω της έλλειψης οικονομικών πόρων για την κάλυψη του εξόδου της διαιτησίας. Τελικώς το παιχνίδι έγινε με μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Νάουσας και μάλιστα με…

ευρύ σκορ. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε τις εικόνες από την αναμέτρηση όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Μάκη Σαπουνόπουλου: 
 
Με το ευρύ 0-4 η Νάουσα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στη Δ’ Εθνική επικρατώντας της Αλεξάνδρειας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Αργυρίου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς. Η Αλεξάνδρεια από την άλλη τερμάτισε 8η με 18 βαθμούς.

Το σκορ στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας άνοιξε με ωραίο τακουνάκι ο Παπαδής ύστερα από μπαλιά του Πιπινίκα (0-1). Στο 37’ ο Πασχάλης έκανε τη σέντρα και ο Πιπινίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω.
 

Στο 51’ η Νάουσα θα διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Πασχάλης θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Πιπιλιάρης στην προσπάθεια να αποκρούσει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-2). Στο 61’ μετά την μπαλιά του Νουσιόπουλου ο Λέκκας θα κάνει το σουτ και ο Παπαδόπουλος θα μπλοκάρει σταθερά. Στο 63’ μετά από αρκετές κόντρες ο Μπουλγουρίδης θα κάνει το σουτ και η μπάλα θα φύγει μόλις έξω. Στο 67’ ο Αραπέλης με σέντρα θα βρει τον Λέκκα που με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο έξω. Στο 76’ ο Πιπινίκας με ατομική ενέργεια θα κάνει το σουτ και ο Κύρου θα αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ. Ό,τι δεν κατάφερε ο επιθετικός της Νάουσας στην προηγούμενη φάση θα το καταφέρει δύο λεπτά αργότερα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 81’ και πάλι ο Πιπινίκας θα σημειώσει το τελικό 0-4. Τέλος στο 88’ σουτ του Ζωγράφου θα περάσει λίγο έξω.
 
Χωρίς προβλήματα ο διαιτητής Σπυριάδης όπως και οι βοηθοί του Β. Ιωαννίδης και Ν. Ιωαννίδης.
 
Δηλώσεις
Βασίλης Αργυρίου: Χειρότερο πρωτάθλημα δεν μπορούσε να γίνει. Λίγες οι ομάδες. Το ότι έγινε η αναδιάρθρωση είναι ένα κίνητρο. Αλλά το πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνεται μέχρι και τον Μάιο με καλύτερες καιρικές συνθήκες για να έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα. Από δω και πέρα τι θα κάνουν οι ομάδες; Τι θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές;
Η Αλεξάνδρεια σαν ομάδα από τον πρώτο γύρο μου άρεσε πολύ. Θεωρώ ότι ο κόσμος της δεν έπρεπε να την αφήσει και έπρεπε να την στηρίξει και να βρίσκεται στις 7 ομάδες γιατί είναι σύμβολο στο ποδόσφαιρο του νομού μας. Η Νάουσα είναι στη επόμενη κατηγορία, πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα να φτιάξει διοίκηση, να βάλει στόχους, να αξιοποιήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και σαν Νάουσα να συνεχίσει για την επόμενη χρονιά με στόχο τον πρωταθλητισμό.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, ΒΛΑΧΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (78’ Γιοβανόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Πιπιλιάρης, Μυλωνάς, Χατζηβασιλειάδης, Νουσιόπουλος, Αραπέλης, Ζωγράφος, Λέκκας.
 
ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Μανδάλης, Θεοδωρόπουλος, Καραμεταξάς, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Αργυρίου, Μουρίκης (46’ Χατζηγεωργίου), ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΣ (75’ Γκέσιος), Πασχάλης (77’ Κελεσίδης).
 
 

Κ. Καρασαββίδης: Με το σημερινό παιχνίδι έκλεισε μία χρονιά άσχημη για την ομάδα, κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος όταν είχαμε 14 ποδοσφαιριστές και ψάχναμε ποδοσφαιριστές να στελεχώσουμε την ομάδα. Στη συνέχεια κάναμε άσχημο ξεκίνημα με 4 συνεχόμενες ήττες. Κατορθώσαμε να φέρουμε την ομάδα στα ίσια με 2 νίκες που κάναμε, ενισχυθήκαμε τον Δεκέμβριο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό για να σωθεί η κατηγορία. Έγιναν πολλά λάθη από το ξεκίνημα με πρώτο και κύριο το καθυστερημένο στήσιμο της ομάδας.
Το ζητούμενο για την συνέχεια της Αλεξάνδρειας είναι η εύρεση παραγόντων οι οποίοι θα στελεχώσουν την διοίκηση της ομάδας για να υπάρξει η συνέχειά της. Εύχομαι αυτό να υλοποιηθεί. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε. Λυπάμαι αν ήμουν πιεστικός στις προπονήσεις αλλά το έκανα για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσω την πρώην διοίκηση που μου έδωσε την δυνατότητα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία αν και ποτέ δεν αισθάνθηκα προπονητής αλλά συμπαίχτης με όλους τους ποδοσφαιριστές. 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *