ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο καιρός σήμερα: Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός σήμερα: Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
kairos9sΛίγες νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών το βράδυ στα ανατολικά και νότια, άνοδο της θερμοκρασίας και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε το Σάββατο 6 Απριλίου 2013. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 25 στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, από…

9 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. 
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, ενισχυόμενοι το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις και στα νότια πελάγη τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. 
 
Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ νοτιοανατολικοί μέτριοι. 
 
Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *