ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ισοπαλία 2-2 για τους Προπαίδες της Ημαθίας στην Καστοριά

Ισοπαλία 2-2 για τους Προπαίδες της Ημαθίας στην Καστοριά
kastoriaenosiakooΈνα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, που αψήφησαν το κρύο μέσα στην ακριτική Καστοριά, στο όμορφο γήπεδο του Κάστορα. Οι Προπαίδες της Ημαθίας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξαν ότι στην ομάδα υπάρχει αρκετό ταλέντο και δίκαια βρίσκονται ψηλά στις εκτιμήσεις των φιλάθλων. Στο παιχνίδι της Κυριακής είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια χαρακτηρίστηκε…

«ντέρμπυ».
Οι φιλοξενούμενοι της Ημαθίας αιφνιδιάστηκαν νωρίς, όταν ο Εστιάδης κέρδισε μόλις στο 2’ λεπτό κέρδισε μια κόντρα έξω από την περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Βενετικίδη για να γράψει το 1-0 μέσα σε πανυγηρισμούς. Δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την ψυχρολουσία οι παίκτες της Ημαθίας και στο 7’ λεπτό έναφάουλ από 30 μ του Νικολάου δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα που είδε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα.
 
Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα της Ημαθίας η οποία μείωσε στο 15’ με τον Μανωλόπουλο και στο 36’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης οι θεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τις δυο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη. Αφού οΤρούπκος δυο φορές δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μποτζίδη όταν τα σουτ που επιχείρησε στο 38’ και στο 50’βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι και μάλιστα στην φάση του 50’ λεπτού στην επιστροφή της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο ο Μανωλόπουλος σημείωσε τέρμα που ακυρώθηκε σαν οφσάιτ. 
 
Και σαν να μην έφθανε αυτό, τρια λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Διαιτητής δίνει πέναλτι σε μια φάση που ο αμυντικός καθαρά διώχνει την μπάλα κόρνερ. Όμως ο Βενετικίδης με ωραία προσπάθεια αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραγιαννίδης, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
 
Τον αγώνα σφύριξαν οι κκ Φωτιάδης και Κετζιόπουλος-Παυλάκου Σ. του συνδέσμου Καστοριάς.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μπαχεδερόγλου Μ.): Παναταζής, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος, Τράσιας, Νικολάου, Τσακλίδης, Ναούμ,Παπαθανασίου, Εστιάδης, Βαένας, Τσόπρας. (Αγωνίστηκαν και οι Κρανιάς, Παπαϊωάνου, Σταυροθόδωρος, Μποντζίδης,Καραγιαννίδης, Σαββόπουλος)
 
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Λυμούσης Αντ.): Βενετικίδης, Τσιφτσόπουλος, Βενιόπουλος, Θεοδώρου, Κούκλας, Κουκουλιάντας, Τρούπκος,Ντάμτσης, Μανωλόπουλος, Δασκαλάκης, Κωστογλίδης. (Αγωνίστηκαν και οι Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος Ευθ., Ιορδανίδης,Κιρκιλιανίδης, Κουκουτσίδης, Λυμούσης, Παπαδόπουλος Αθαν., Χονδροματίδης, Κατράνας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *