ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Έφοδος αστυνομικών τα ξημερώματα στην Ιερισσό – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Έφοδος αστυνομικών τα ξημερώματα στην Ιερισσό – Συνελήφθησαν δύο άτομα
ierissospoliceΝέα έφοδο πραγματοποίησαν τα ξημερώματα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Ιερισσό. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε δύο σπίτια, σπάζοντας μέχρι και τις πόρτες, και σύμφωνα με τους κατοίκους συνέλαβαν δύο άτομα. Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια και εκκενώθηκε το αστυνομικό τμήμα στην περιοχή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τους κατοίκους λίγη ώρα μετά τις 03.00 τα…

ξημερώματα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν σε σπίτια στην Ιερισσό, αφού πρώτα έσπασαν τις πόρτες. Συνέλαβαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
 
Οι κάτοικοι του χωριού ξεσηκώθηκαν αμέσως. Άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασαν επεισόδια, οι κάτοικοι πολιόρκησαν το τμήμα και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν. Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει.
 
Εντάλματα σύλληψης είχαν εκδοθεί σε βάρος των δύο ατόμων που συνελήφθησαν τα ξημερώματα μετά από κινηματογραφικού τύπου επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ιερισσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr πρόκειται για έναν 33 κι έναν 44χρονο σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, καθώς κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
Οι συλληφθέντες σύμφωνα με τις ίδια πληροφορίες μεταφέρθηκαν αρχικά στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πολυγύρου, όπου σκοπεύουν να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν κάτοικοι της Ιερισσού.
 
 
thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *