ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Παλαίμαχοι Αιανής Κοζάνης 3-1

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Παλαίμαχοι Αιανής Κοζάνης 3-1
palaimaxoiaiani3Σε έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας νίκησαν με 3-1 τους αντίστοιχους της Αιανής Κοζάνης.
Προηγήθηκαν οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας με ένα δυνατό στρωτό σουτ του Γιουρόπουλου έξω από την περιοχή. (Κάποιος κακεντρεχής είπε ότι αν ο τερματοφύλακας της Αιανής έριχνε την κοιλιά του πρώτα θα έπεφτε πιο…

γρήγορα και θα το έπιανε το σουτ). Το 2-0 έγινε στο 22′ με ένα εξαιρετικό πλασέ και πάλι του Γιουρόπουλου. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 31′ από τον Μαυροδήμο. Στο 38′ έγινε το 2-1 μετά από οργανωμένη επίθεση των Παλαιμάχων Αιανής, ωραίο μπάσιμο από δεξιά του Πελέκα, παράλληλη σέντρα από τη γραμμή της εστίας στο πρώτο δοκάρι όπου πετάχτηκε ο Τζημουλάκας και με προβολή πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.
 

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά είχαμε ωραίους συνδυασμούς, εναλλαγές της μπάλας και ένα γκολ βγαλμένο από την προπόνηση. Από φάουλ που χτύπησε ο Γιουρόπουλος από δεξιά και έξω από την περιοχή, πετάχτηκε ο Παπαδημητρίου στο ύψος του πέναλτι, στόπαρε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Άψογος ο διαιτητής Σωτηριάδης Πόλυς.
 

Το τρίτο ημίχρονο όπως πάντα είναι το καλύτερο για τους Παλαίμαχους και διεξήχθη στο Τάκα-Τάκα-Μαμ του Παλαίμαχου Ιασονίδη και του Διτσόλα. Εκεί στην ομιλία του ο Πρόεδρός μας Μαστοροδήμος Κώστας, αφού καλωσόρισε τους Παλαίμαχους Αιανής, αναφέρθηκε στη σχέση φιλίας που έχει με τον Σωτήρη Μαυροδήμο -με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Κοζάνη- εδώ και 30 χρόνια . Εξάλλου αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος για να γίνει ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων.
 
Ο γραμματέας της ομάδος Καραμούσας Γιώργος μίλησε με συγκίνηση και τους είπε ότι το 1995 με τους σεισμούς στην Κοζάνη και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας, συγκεντρώσαμε ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια και επισκέφθηκε την Αιανή και τα γύρω χωριά αντιπροσωπεία μας αποτελούμενη από τον Μέκκα, Καραμούσα και Ιασονίδη και με 2 φορτηγά τα μοιράσαμε. Ήταν 23 Δεκεμβρίου και ακόμα μας έχει μείνει σαν ζωγραφιά η χαρά που πήραν τα μικρά παιδιά όταν τα μοιράσαμε στα Σχολεία, αλλά και η συγκίνηση των μεγάλων.
Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για μετά το Πάσχα στην Αιανή, έκλεισε η ποδοσφαιρική συνάντηση.
Αναφέρουμε τις συνθέσεις για την ιστορία.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ): Πανταζόπουλος, Μπιτόπουλος, Καλυβιώτης, Καραμούσας, Στουγιαννόπουλος, Τέγος, Παπαδόπουλος, Δαμιανίδης, Πουαρίδης,Τριανταφυλλίδης, Γιουρόπουλος.
Έπαιξαν στο δεύτερο και οι: Παρταλίδης, Μέκκας, Μουταφίδης, Μπουκλάς, Τσογιάννης, Παντόπουλος Μ., Χαμαλίδης, Παπαδημητρίου.
 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΙΑΝΗΣ: (ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ): Μητσιάκος, Καρπενίσης, Καραμανώλας, Κοκκώνας, Μαυρέλης, Μαυροδήμος, Πελέκας, Μπούκος, Γκουλιάφας, Πλακούτσης, Τζημουλάκας, Μπαλιάκας, Γκοντοράς Β., Γκοντοράς Μ., Γκαραλιός.
Προπονητής – Γκουλιάφας Δ.
Πρόεδρος- ΚΥΡΙΝΑΣ Θ.
Fan Παλαιμάχων Αιανής – Παρτάλας Γιάννης (Ρίνγκο)
 
 
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *