ΕΡΓΑΣΙΑ posted by

400 Θέσεις στο ΙΚΑ

400 Θέσεις στο ΙΚΑ
ikaaΤην Πέμπτη 25 Απριλίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 400 θέσεις ιατρών που έχουν προκηρυχθεί από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Το νέο προσωπικό θα εργαστεί με σύμβαση εργασίας δωδεκάμηνης διάρκειας και θα ενισχύσει το Ειδικό Σώμα Γιατρών Υγειονομικών Επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας. Θα προσληφθούν 100 καρδιολόγοι, 150 νευρολόγοι και…

150 ψυχίατροι.
 
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο Γραφείο Γενικού Πρωτοκόλλου (Αγ. Κωνσταντίνου 8, Αθήνα). Για τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί σε επαρχιακές πόλεις οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Η αναλυτική Ανακοίνωση Πρόσληψης δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΤΑΜ http://www.ika.gr/.
 
Οι υποψήφιοι γιατροί θα πρέπει:
1. Να έχουν πτυχίο ανώτατης ιατρικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής και άδεια άσκησης επαγγέλματος.
 
2. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην είναι ανυπότακτοι ή να μην έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.
 
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης. Για τη σύναψη των σχετικών συμβάσεων δεν θα πρέπει να έχουν επιβληθεί ή να εκκρεμούν εις βάρος των γιατρών πειθαρχικές η ποινικές διώξεις.
 
Οι συμβαλλόμενοι γιατροί θα πρέ πει να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους ως μέλη των Υγειονομικών Επιτροπών Αναπηρίας ΚΕΠΑ βάσει του οικείου κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας και εφαρμόζοντας τις ισχύουσες διατάξεις του ΕΚΠΠΑ.
 
Σε περίπτωση καταγγελίας της σύμβασης για οποιονδήποτε λόγο, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα δύναται να προβαίνει σε αντικατάσταση του συμβαλλόμενου γιατρού από την τηρούμενη λίστα επιλαχόντων της ίδιας ειδικότητας που θα έχει προκύψει κατά τη διαδικασία επιλογής.
 
Οι ιατρικές υπηρεσίες συμμετοχής των συμβαλλόμενων γιατρών στις Υγειονομικές Επιτροπές Αναπηρίας θα καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, με ελάχιστες ημέρες διαθεσιμότητάς τους τις 5 έως 7 ανά μήνα, και θα παρέχονται αποκλειστικά στο πλαίσιο αρμοδιότητας των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕΠΑ Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης κατά το ωράριο συνεδρίασης των Υγειονομικών Επιτροπών.
 
Για τις παρεχόμενες ανά μήνα υπηρεσίες των συμβαλλόμενων γιατρών σε προγραμματισμένες συνεδριάσεις των Υγειονομικών Επιτροπών για οποιονδήποτε λόγο, θα πρέπει αυτές να γνωστοποιούνται στην αρμόδια υπηρεσία τουλάχιστον έναν μήνα πριν από την ημερομηνία της συνεδρίασης.
 
Η αμοιβή των συμβαλλόμενων ιδιωτών γιατρών καθορίζεται για κάθε κρινόμενο περιστατικό για το οποίο εκδίδεται γνωμάτευση στα 7 ευρώ. Για την κατ’ οίκον εξέταση περιστατικών αναπηρίας η ειδική αποζημίωση ανέρχεται στα 21 ευρώ. Οι παραπάνω αμοιβές καταβάλλονται μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ μηνιαίως.
 
(Τα Νέα)
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *