ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μελίκη – Αιγινιακός: 80-55

Μελίκη – Αιγινιακός: 80-55
basketballΣυναρπαστικό ματς διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο της Μελίκης το απόγευμα του Σαββάτου 20/04/2013, μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ Μελίκης και ΑΟΚ Αιγινιακού για τον πρώτο τελικό της Α΄ κατηγορίας ανδρων ΕΚΑΣΚΕΜ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας βράβευσε για την πολυετή προσφορά του τον Σταχτάρη Δημήτρη 575…

αγώνες, 4775 πόντοι. Προς τιμήν του η φανέλα με τον αριθμό 10 κρεμάστηκε σε ψηλό σημείο του αγωνιστικού χώρου παρόντες ο αντιδήμαρχος της Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Βενιόπουλος (ο οποίος μετέφερε και τα συγχαρητήρια του δημάρχου Φώτη Δημητριάδη), ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μαντζώλας Γεώργιος.
 
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα. Διακρίναμε τον προπονητή της ομάδας του Ζαφειράκη και παίχτες της ομάδας του. Αρκετούς ποδοσφαιριστές του Φίλιππου Μελίκης, παράγοντες ομάδων, τον πρόεδρο του ΑΟΚ Αιγινιακού με αρκετούς φίλους της ομάδας του, καθώς και αρκετούς γονείς και φίλοι των παιχτών της γηπεδούχου ομάδας. 
 
Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του ΑΟΚ Αιγινιακού μπήκε πιο δυνατά στα 3 πρώτα λεπτά , όπου και προηγήθηκε με 2-7. από εκέινο το σημείο και μετά με μαέστρο τον Βασίλη Μαυρίδη, η ομάδα του ΓΑΣ Μελίκης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλά της δείχνοντας ποιό είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Αναμφισβήτητα ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας Δάνης Ασλανίδης έστησε την ομάδα για την μεγάλη νίκη με 80-55, ένα σκόρ που τα λέει όλα. Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του ΑΟΚ Αιγινιακού δέχτηκε διπλή τεχνική ποινή για εξύβριση με αποτέλεσμα να ξεφύγει και το σκόρ αλλά και παίκτες της να μην είναι καθόλου συγκεντρωμένοι. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως πρώτος σκόρερ ήταν ο Βασίλης Μαυρίδης με 24 πόντους και 2 τρίποντα. Ακολούθησαν οι Κοτσαμπάσης με 19 πόντους και 3 τρίποντα, Παραπούρας με 17 πόντους και 4 τρίποντα, Λέφας με 6 πόντους, Δημητριάδης με 5 πόντους, Λιόλιος με 2 πόντους. Επίσης αγωνίστηκαν οι Σταμοσκ, Ντογκας, Β. Κατσιάνος με 3 πόντος και 1 τρίποντο, Παπαδόπουλος Ι., Τζουνόπουλος Δ, Καρατζάς, οι οποίοι είχαν όλοι συμμετοχή σ’ αυτήν την εεπιβλητική νίκη της ομάδας τους.
 
Ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο στο Αιγίνιο, όπου η ομάδα του Δάνη Ασλανίδη θα επιδιώξει την δευτερη νίκη της που θα την οδηγήσει στην Γ’ Εθνική.
 
Βαλάντης Τατούλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *