ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Βέροιας – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 5-3

Παλαίμαχοι Βέροιας – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 5-3
DSCF7963Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο Βέροιας ανάμεσα στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Βέροιας και τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας. 
Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν να θυμηθούν πολλά εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου ενώ όσοι…

βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ από τις δύο ομάδες. Το τελικό 5-3 υπέρ των γηπεδούχων κρίνεται δίκαιο. 
Πολύ γρήγορα οι Παλαίμαχοι Βέροιας άνοιξαν το σκορ στο 3′ όταν Πετρίδης βρήκε τον Θ. Τρούπκο και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε στο 9′ Γ. Μίλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (2-0). Ο Σγουρός στο 13′ σημείωσε το 3-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσογιάννης για την Αλεξάνδρεια θα σημαδέψει την αντίπαλη δοκό. Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν όταν ο Γιουρόπουλος θα εκτελέσει κόρνερ και ο Σωτηριάδης με κεφαλιά θα γράψει το 3-1. 

 
Στο 61′ ο Παπανώτας θα δώσει εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 4-1 για να γράψει το 5-1 ο Πετρίδης έξι (6) λεπτά αργότερα. Στο 70′ η Αλεξάνδρεια θα μειώσει σε 5-2 με αυτογκόλ του Κολεσίδη ενώ το τελικό 5-3 θα σημειώσει ο Παπαδημητρίου στο 78′. 
 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ: Λύχνας, Ντίνας, Γ. Μίλης, Χ. Κολεσίδης, Χαραλαμπίδης, Αδαλογλου (25’ Κ. Κατσώνης), Σγουρός (39’ Παπανώτας), Παπατζήκος, Κεσίδης, Χ. Πετρίδης, Θ. Τρούπκος.
 
 
 
 
 
 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Παρταλίδης, Μπιτόπουλος, Καλυβιώτης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Φ. Παπαδόπουλος, Τσογιάννης, Τέγος, Πουαρίδης, Γιουρόπουλος, Σωτηριάδης.
Έπαιξαν και οι: Πανταζόπουλος, Μέκκας, Μουταφίδης, Μπουκλάς, Μπαντόλας, Διτσόλας, Παπαδημητρίου.
 
 
 

 

 
 
Δημοτικό Στάδιο Βέροιας ρεπορτάζ: 
Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *