ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τον Χαμαλίδη της Αλεξάνδρειας

Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τον Χαμαλίδη της Αλεξάνδρειας
20130420 184723Την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAE KWON DO κατέκτησε ο αθλητής του Συλλόγου “Φίλιππος” Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Κισινάου της Μολδαβίας από 17 έως τις 21 Απριλίου. 
Στην κατηγορία του Χαμαλίδη (63 κιλά) όλες οι συμμετοχές των αθλητών ήταν ηλικίας 21 ετών ενώ ο…

αθλητής της Αλεξάνδρεια είναι μόλις 17. Ο Χαμαλίδης κέρδισε τους 3 πρώτους αγώνες και πέρασε στα μετάλλια. Εκεί αντιμετώπισε τον Μολδαβό αθλητή ο οποίος είχε πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, από τον οποίο ηττήθηκε και κατέκτησε την 3η θέση στον βάθρο. 

Στόχος του Χαμαλίδη και του προπονητή του πλέον είναι η πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λισαβόνας τον Οκτώβριο, στο οποίο η πρόκριση περνάει από τους πανελλήνιους αγώνες εφήβων οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα την πρώτη βδομάδα μετά το Πάσχα. Παράλληλα ο αθλητής της πόλης μας θα αγωνιστεί και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών στην Πάτρα στο οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μεξικό. 
Μεγάλος στόχος όμως του Χαμαλίδη είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2015 και όπως δήλωσε στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο προπονητής του Γρηγόρης Χαμαλίδης, γίνεται μεγάλη και δυνατή προετοιμασία για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *