ΤΟΠΙΚΑ posted by

Άνοιξε το AROMA στην Αλεξάνδρεια!

Άνοιξε το AROMA στην Αλεξάνδρεια!
P1040045Λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στο κέντρο της Αλεξάνδρειας το AROMA! Ένας χώρος στον οποίον μπορείτε να βρείτε ψωμί, πίτες, τσουρέκια και γλυκά. Εντός και εκτός του καταστήματος μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το παγωτό σας αλλά και διάφορα σνακ όπως (τόστ, πίτσες, πεϊνιρλί, σαλάτες διαίτης και κρύο σάντουιτς). Οι λάτρεις του…

αθλητισμού μπορούν να δουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων στα κανάλια της NOVA και της ΟΤΕ TV απολαμβάνοντας ένα ποτό, μια μπύρα ή ένα κρασί. 
Στο AROMA θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της πόλης αφού πίνετε τον καφέ σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην τιμή του 1,5 ευρώ, την μπύρα στην τιμή των 3 ευρώ συνοδευόμενη από κρύο πιάτο και τα ποτά στην τιμή των 5 ευρώ συνοδευόμενα επίσης από κρύο πιάτο. 
Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου καφέ, πρωινό και γλυκό!
Όλα τα προϊόντα στο AROMA παράγονται στο ζαχαροπλαστείο Special στη Βέροια.
Θα συναντήσετε το AROMA στη Βετσοπούλου 40 και επικοινωνείτε με το κατάστημα στο 2333053194. 

 
To “AROMA” στην Αλεξάνδρεια έχει εμπλουτίσει την ποικιλία των γλυκών του καταστήματος στο οποίο πλέον μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας νόστιμα και κυρίως ολόφρεσκα γλυκά σε μεγάλη ποικιλία. 

Το κατάστημα της Βετσοπούλου το οποίο στις λίγες ημέρες λειτουργίας του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω της καλής ποιότητας στα προϊόντα του τα οποία προσφέρει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. 

Επισκεφτείτε το στη Βετσοπούλου 40. 

P1040202

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *