ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλη νίκη με 4-1 μέσα στην Κοζάνη για τους Προπαίδες της Ημαθίας

Μεγάλη νίκη με 4-1 μέσα στην Κοζάνη για τους Προπαίδες της Ημαθίας
miktistinkozaniΈνα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι και με την αγωνία στα ύψη, παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης. Οι Προπαίδες της Ημαθίας παίζοντας καθαρά για το γόητρο και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Φλώρινα, στέρησαν την πρώτη θέση από την ομάδα της Κοζάνης, που χρειαζότανε έστω και έναν βαθμό για να…

ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια του ομίλου, σε αντίθεση με την ομάδα της Καστοριάς που εκείνη την ώρα έκανε το ρεπό της και περίμενε με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα.
 
Οι προπαίδες της Ημαθίας μόνο στο πρώτο λεπτό στάθηκαν τυχεροί όταν με την σέντρα ο Καλογήρουπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και προ του Βενετικίδη πλάσαρε απελπιστικά άουτ. Η συνέχεια ανήκει στους «πιτσιρικάδες» του Λυμούση που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους για ακόμη μια φορά και στην επόμενη φάση, ο Τρούπκος ξέφυγε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Κωστογλίδη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει το 0-1. Στο 17’ σε εκτέλεση κόρνερ κάτοχος της μπάλας έγινε ο Συμεωνίδης που με ασύλληπτο σουτ ανέβασε δυο τα τέρματα για την ομάδα του. Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου και πάλι ο Καλογήρου νίκησε τους αμυντικούς της Ημαθίας και με διαγώνιο σουτ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους μειώνοντας σε 1-2. Στο β’ μέρος παίζοντας έξυπνα οι νικητές και μάλιστα ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, χωρίς να χαλάσει η ισορροπία της ομάδας, κατάφερε στο 37’ να γράψει το 1-3, όταν ο Μανωλόπουλος ξέφυγε με ταχύτητα και την ώρα που πέρασε και τον τερματοφύλακα, αυτός τον ανέτρεψε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Καρακασίδης και πλέον η νίκη άρχισε να παίρνει διατάσεις θριάμβου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο 1ος σκόρερ του ομίλου Μανωλόπουλος όταν δέχθηκε από πλάγια πάσα του Τρούπκου και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 1-4. Καλή η Διαιτησία του κ. Μαρόπουλου και των βοηθών κ.κ. Γκέκα Ευαγγ. Και Μπαλιάγκα, του συνδέσμου Κοζάνης.
 
Όσοι παρακολούθησαν την φάση του Προπαιδικού πρωταθλήματος του 3ου ομίλου αδιαμφισβήτητα αποδίδουν τα εύσημα στην ομάδα της Ημαθίας, η οποία στην λεπτομέρεια δεν έκοψε το νήμα. Παρόλα αυτά η δεύτερη θέση είναι μια ακόμη διάκριση για τις Μικτές Ημαθίας με προπονητή τον κ. Λυμούση, ο οποίος έχει συγχρόνως και την ευθύνη για την παρουσία της ομάδας ΝΕΩΝ της Α’ Ζώνης (1η-2η-3ηΠεριφέρεια) στην τετράδα των τελικών αγώνων που θα γίνουν ως γνωστό το διάστημα 7-9 Μαϊου στο γήπεδο Βριλησσίων στην Αθήνα. Οι ευχές όλων μας είναι η ομάδα της Βόρειας Ζώνης να γυρίσει με το τρόπαιο στα χέρια της και όσα παιδιά αγωνισθούν να χτυπήσουν κάποια στιγμή την πόρτα της Εθνικής.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Κωνσταντινίδης Απ.) Καρακασίδης, Τσιτσιώκας, Ελαφρός, Καστάμης, Σαραφάς, Παπαδόπουλος Ι.,Τρομπομίκης, Γράβας, Καλογήρου, Τρούπκος, Τριανταφυλλίδης. (έπαιξαν και οι Κόντος, Δαβζάκης, Κανδυλιώτης, Γκαντώνας,Μαγιάγκας, Παπαδόπουλος Θ.)
 
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης Αντ.) Βενετικίδης, Τσιφτσόπουλος, Βενιόπουλος, Θεοδώρου, Κούκλας, Συμεωνίδης, Τρούπκος,Κουκουλιάντας, Μανωλόπουλος Φ., Ντάμτσης, Κωστογλίδης. (Αγωνίστηκαν και οι, Γιοβανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Τσιανόπουλος,Κουκουτσίδης, Λυμούσης, Δασκαλάκης, Κούτλας, Κατράνας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *