ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρωταθλητής Ελλάδας ξανά ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης της Αλεξάνδρειας

Πρωταθλητής Ελλάδας ξανά ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης της Αλεξάνδρειας
konnosΤο χρυσό μετάλλιο του πρωταθλητή Ελλάδος στο Tae Kwon Do έφερε στην Αλεξάνδρεια ο αθλητής του συλλόγου Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης. Ο Χαμαλίδης συμμετέχοντας στην κατηγορία εφήβων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do στην Πάτρα, κατέκτησε αήττητος την πρώτη θέση κάνοντας 6 νίκες οι οποίες μάλιστα ήρθαν με μεγάλη διαφορά και άνεση από τους αντιπάλους. Το χρυσό μετάλλιο δίνει στον…

Χαμαλίδη αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων το ερχόμενο φθινόπωρο, που ήταν και ο στόχος στους συγκεκριμένους αγώνες. 
Παρά το γεγονός ότι ο Χαμαλίδης προέρχεται από 6 αγώνες το προηγούμενο διήμερο, αύριο Κυριακή θα συμμετάσχει και στους αγώνες στην κατηγορία αντρών όπου στοχεύει και εκεί στο χρυσό μετάλλιο κόντρα σε αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας και σαφώς μεγαλύτερης πείρας και συμμετοχής. 
Σε δηλώσεις τους στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς, τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και ο προπονητής του Γρηγόρης Χαμαλίδης, ανέφεραν πως είναι ευχαριστημένοι από το χρυσό μετάλλιο στους έφηβους, ωστόσο στοχεύουν σε μία διάκριση και στην κατηγορία αντρών αύριο. 
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και περιμένουμε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην πόλη μας. Ρεπορτάζ και εικόνες την Δευτέρα στην δικτυακή μας πύλη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *