ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλμωπός Αριδαίας 1-1 (πλήρες ρεπορτάζ-φώτο)

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλμωπός Αριδαίας 1-1 (πλήρες ρεπορτάζ-φώτο)

DSCF8100Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν οι ομάδες της Αριδαίας και του Νεοκάστρου στη χτεσινή 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία. 

Οι φιλοξενούμενοι προερχόμενοι από την εντός έδρας νίκη επί του Βαφειοχωρίου (διαβάστε κάνοντας κλικ ΕΔΩ), μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να…

επιβάλλουν τον ρυθμό τους αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. 

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε ένα λεπτό πριν την επίτευξη του τέρματος του Νεοκάστρου. Ο Π. Παπαδόπουλος στο 33′ με ένα δυνατό ξαφνικό σουτ από μακριά τράνταξε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χρήστου. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καφές από δεξιά “σημάδεψε” τον Λαμπριανίδη που μέσα από την αντίπαλη περιοχή με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αριδαίας (0-1). Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για το Νεόκαστρο στο 45′ όταν ο Βάκιανης αντίκρισε την 2η (παρατραβηγμένη) κίτρινη κάρτα του διαιτητή Παπαργυρίου αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. 

 

Το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν να “γείρει” υπέρ των φιλοξενούμενων, ωστόσο διέψευσε άπαντες. Οι ποδοσφαιριστές της Αριδαίας, αν και 10, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πολύ γρήγορα στην ισοφάριση, στο 48′ όταν Παπασυμεών με δυνατό ξαφνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Σακελλαρίδη (1-1). Οι γηπεδούχοι κράτησαν τα ηνία του αγώνα στο 2ο μέρος περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο το Νεόκαστρο το οποίο αδικαιολόγητα έριξε την απόδοσή του. 

Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές της Αριδαίας να κερδίζουν τις εντυπώσεις αφού αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές. 

Τραβηγμένη η αποβολή του Βάκιανη των γηπεδούχων από την κατά τα άλλα καλή διαιτησία του Παπαργυρίου από την Πιερία και των βοηθών του Κύφο Ατματζίδη. 

 

 

Αριδαία: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Μπογδάνης, Θ. Ελευθεριάδης, Παντελίδης (64′ Τσιμτσιρίδης), Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Κανωτίδης (82′ Σαββίδης), Παπασυμεών, Γ. Ελευθεριάδης, Βάκιανης. 

 

Νεόκαστρο: Σακελλαρίδης, Γ. Μηλιώτης (69′ Μαντζιαρίδης), Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Τζεϊρανίδης (59′ Ντούλας), Λαμπριανίδης, Π. Παπαδόπουλος (43′ λ.τ. Μοσχόπουλος), Μπούφι, Καφές, Τοπαλίδης. 

 

Δηλώσεις: 

 

 

 

 

 

Ο πάγκος του Νεοκάστρου
Φάση από τον αγώνα με τον Χαραλαμπίδη σε πρώτο πλάνο

 

Ο σκόρερ του Νεοκάστρου Λαμπριανίδης διεκδικεί την μπάλα

 

Παράγοντες της Αριδαίας με τον παρατηρητή του αγώνα

 

Διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου

 

Διαμαρτυριών συνέχεια στο ημίχρονο

 

Αρκετά μπουκάλια εκτοξεύτηκαν προς την πλευρά του διαιτητή στο ημίχρονο

 

Γεμάτη η κερκίδα του γηπέδου

 

Τσακιρίδης – Σαπουνόπουλος από την αποστολή του Ράδιο Αλεξάνδρεια
και της εφημερίδας Κερκίδα

 

Πολύ όμορφο το τοπίο στο γήπεδο της Αριδαίας

 

Ο τραυματίας Παναγιώτης Παπαδόπουλος παρακολουθεί το
 2ο ημίχρονο του αγώνα

 

 

Βαθμολογία μετά από 2 αγωνιστικές στα μπαράζ: 

1) Μουδανιά 6

2) Νεόκαστρο 4

3) Αριδαία 1

4) Βαφειοχώρι 0

 

Παραλειπόμενα: 

Χίλιους περίπου φιλάθλους είχε στις κερκίδες της Αριδαίας στην αναμέτρηση με το Νεόκαστρο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Αν συγκρίνουμε την παρουσία των φιλάθλων με τους 180 που είχε στον αγώνα του Νεοκάστρου με το Βαφειοχώρι, είναι ευκόλως αντιληπτή η διαφορά μεγέθους. 

***

Με 2 βαθμούς πάνω από τον 2ο Άρη Προφήτη Ηλία τερμάτισε η ομάδα της Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Ένωσής της. Στη συνέχεια στους αγώνες των play offs της Πέλλας τερμάτισε πρώτη με 17-13. Στις περισσότερες ΕΠΣ γίνονται αγώνες play offs εκτός από την Ημαθία. 

***

Η Αριδαία διεκδικεί μετά από 3 χρόνια άνοδο και έξοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα. Μεγάλη η ιστορία της ομάδας στην οποία διακρίθηκε και ένας Αλεξανδρινός, ο Στέφανος Τριανταφυλλίδης για τον οποίον μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια οι άνθρωποι των γηπεδούχων. 

***

Άριστη η φιλοξενία των ανθρώπων της Αριδαίας. 

***

Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στις αρχές του πρωταθλήματος αγωνίστηκε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Νεοκάστρου Γιάννης Μαντζιαρίδης. 

***

Ζωντανά αναμεταδόθηκε και αυτή η αναμέτρηση του Νεοκάστρου από το Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7.  

***

Τραυματίστηκε 5 λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο έμπειρος Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Νεοκάστρου ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Μοσχόπουλο στο 43′.

 

 

Αριδαία αποστολή: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *