ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μουδανιά – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-0 (ρεπορτάζ-φώτο-δηλώσεις)

Μουδανιά – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-0 (ρεπορτάζ-φώτο-δηλώσεις)
DSCF8190Την ήττα με 2-0 γνώρισε στα Μουδανιά η ομάδα του Νεοκάστρου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ της ανόδου στη Γ’ Εθνική – Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα, κατάφεραν και πήραν τη νίκη και με την εικόνα που είχαν εντός αγωνιστικού χώρου έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη καταβάλλοντας μεγαλύτερο πείσμα και προσπάθεια στην…

αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Νεοκάστρου παρουσιάστηκε κουρασμένη, παρόλα αυτά θα μπορούσε να κλέψει έστω έναν βαθμό αν ο Καφές στο 73’ όταν το σκορ ήταν στο 1-0 ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Τοπαλίδης. 
 

Στο 2’ η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης με μπέρδεμα στην άμυνα του Νεοκάστρου και τον Σακελλαρίδη να μπλοκάρει την μπάλα μετά την παρέμβαση του Γεροθανάση. Στο 19’ η πρώτη ενέργεια για το Νεόκαστρο με τον Λαμπριάνιδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με συρτή σέντρα σουτ να στέλνει την μπάλα έξω. Στο 33’ ο Γεροθανάσης θα συνδυαστεί ωραία με τον Παναγιωτόπουλο και το σουτ του δεύτερου θα αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Σακελλαρίδης. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Παναγιωτόπουλος με ατομική προσπάθεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή του Νεοκάστρου, θα περάσει τον Μοσχόπουλο και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σακελλαρίδη κάνοντας το 1-0. 
 

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50’ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν μία ανάσα πριν το 2-0 όταν ο Παναγιωτόπουλος θα κάνει το κοντινό πλασέ, ο Σακελλαρίδης με τα πόδια θα αποκρούσει, η μπάλα θα πάρει ύψος και λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα του Νεοκάστρου, πάνω στη γραμμή θα αποκρούσει ο Μπούφι σωτήρια. Στο 73’ ο Τοπαλίδης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα κάνει τη σέντρα, η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Κατσόγλου και ο διαιτητής του αγώνα θα υποδείξει αμέσως το πέναλτι για το Νεόκαστρο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καφές που δεν θα μπορέσει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που θα αποκρούσει την μπάλα. Στο 86’ ο Βαντορέι με ατομική προσπάθεια θα μπει στην μεγάλη περιοχή του Νεοκάστρου και με ωραία μπαλιά θα βρει τον Γεροθανάση που με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νεοκάστρου για το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα θα αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο Κουβατσίδης. 
 
Καλή η διαιτησία του Κωτσάνη και των βοηθών του Ζήρδα και Καρβούνη από τη Δράμα. 
 
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Μπέλος, Περπερίδης (76’: Αλμπανίδης), Ζαμπούρης, Καραγάλης, Κατσόγλου, Κάρτας, Κελεσίδης, Σπάσιτς (81’ Ντόι), Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (56’ Βαντόρεϊ). 
 
ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ: Σακελλαρίδης, Μοσχόπουλος (36’ Πήχας), Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Τζεϊρανίδης (58’ Σαμψωνίδης), Μπούφι, Λαμπριανίδης, Ντούλας, Καφές, Τοπαλίδης. 

 

 

 

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:
Μουδανιά – Νεόκαστρο 2-0 
Βαφειοχώρι – Αριδαία 3-4 
 
 
Βαθμολογία μετά από 3 αγώνες: 
1) Μουδανιά 9 
2) Νεόκαστρο 4 
3) Αριδαία 4 
4) Βαφειοχώρι 0
 
Επόμενη αγωνιστική: 
Βαφειοχώρι – Νεόκαστρο
Αριδαία – Μουδανιά
 
Παραλειπόμενα: 
– Άριστη η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας των Μουδανιών. 
 
– Αν και λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα, αρκετοί ήταν εκείνοι (όπως και εμείς) που έμειναν στην κάψα του γηπέδου αντί να δροσιστούν σε κάποια από τις πολλές παραλίες του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. 
 
– Με 9 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής Τρίγλια, τερμάτισε η ομάδα των Μουδανιών. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Πορταριά. Χωρίς play offs όπως η Ένωση Χαλκιδικής όπως και η δική μας ΈΠΣ. 
 
– Ο αγώνας αναμεταδόθηκε και στα 90 λεπτά του από το Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ζωντανά δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Χαλκιδική να ζήσουν την αναμέτρηση λεπτό προς λεπτό έστω και ραδιοφωνικά. 
 
– Περίπου 100 φιλάθλους μέσο όρο ανά αγώνα στη διάρκεια του πρωταθλήματος είχε η ομάδα των Μουδανιών. 
 
– Ο αγώνας αναμεταδόθηκε ζωντανά και από το τοπικό ραδιόφωνο της Χαλκιδικής το Ράδιο Σταρ 95,5. 
 
Μουδανιά αποστολή:
Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *