ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 1-3 (ρεπορτάζ)

Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 1-3 (ρεπορτάζ)
DSCF8300Στα Γιάννενα ταξίδεψαν χτες Δευτέρα 20 Μαΐου οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας για την φιλική αναμέτρηση με τους Βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ομάδα του Κώστα Μαστοροδήμο πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στην Αλεξάνδρεια με 2-4 (μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ που κάναμε στις 29 Μαΐου του 2012 κάνοντας κλικ ΕΔΩ), επικρατώντας με…

1-3. 
Οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας άνοιξαν το σκορ με τον Δαμιανίδη για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Διτσόλας στις αρχές της επανάληψης. Το 0-3 έγραψε ο Μουταφίδης ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Ζώης σε 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ. 
Οι διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές των Βετεράνων του ΠΑΣ ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία στους Παλαιμάχους της Αλεξάνδρειας και φυσικά όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου στην Αλεξάνδρεια!

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων Θανάσης Χαρίσης και Κώστας Μαστοροδήμος
 
 
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Καραμανωλάκης)
Κώτσιας, Κώνστας, Ζώης, Ζαβογιάννης, Τσιάβος, Γιάτσος, Κοντοδήμας, Μαρούλης, Γκαρόζης, Μπουσούρης, Τσάλης. 
Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Κλίτσας, Παπαβασιλείου, Χαρίσης, Τζιάλας, Κυριαζής, Νέος. 
 
 
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: (Μαστοροδήμος)
Εντεκάδα 1ου ημιχρόνου: Πανταζόπουλος, Καλυβιώτης, Δαμιανίδης, Καραμούσας, Τέγος, Μπουκουβάλας, Μπιτόπουλος, Παπαδημητρίου, Πουαρίδης, Σωτηριάδης, Γιουρόπουλος. 
Εντεκάδα 2ου ημιχρόνου: Πανταζόπουλος: Διτσόλας, Μέκκας, Μουταφίδης, Μπουκλάς, Παπαδόπουλος, Περπερίδης, Τσογιάννης, Χαμαλίδης, Μπενίσκος, Μπαντόλας. 
 
Παραλειπόμενα: 
– Στα καφέ Φρόντζου Πολιτεία σταμάτησαν οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας για τον καθιερωμένο καφέ και την ανάλυση του συστήματος με το οποίο θα αντιμετώπιζαν στη συνέχεια τους Βετεράνους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Εκεί σερβιρίστηκαν από την όμορφη  Ναουσαία (φώτο αριστερά) η οποία εργάζεται στο συγκεκριμένο καφέ. 
 
 

– Στου Φρόντζου Πολιτεία τους επισκέφτηκε ο υιός Γουσιόπουλου(πλημμύρα) και Βίκυς Δρίζη (φώτο δεξιά) ο οποίος πήρε και τα τάπερ της μαμάς βέβαια. 
 
– Οι φήμες που λένε πως ο τερματοφύλακας των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Τέλης Πανταζόπουλος και το Φρόντζου Πολιτεία αδελφοποιήθηκαν λόγω της νίκης των Ιωαννίνων επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
 
– Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε ο αρχηγός των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Βασίλης Παπαδημητρίου. 
 
Γιάννενα αποστολή: 
Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *