ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βαφειοχώρι – Νεόκαστρο 0-2 (φώτο – βίντεο)

Βαφειοχώρι – Νεόκαστρο 0-2 (φώτο – βίντεο)
DSCF8413Πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση στα μπαράζ, η ομάδα του Νεοκάστρου κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βαφειοχωρίου. Το τελικό 0-2 χαρακτηρίζεται δίκαιο αφού οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ιωάννου είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης. 
Το Νεόκαστρο έμεινε στο “παιχνίδι” της διεκδίκησης της πρώτης θέσης της βαθμολογίας η οποία…

οδηγεί στην άνοδο στη Γ’ Εθνική – ερασιτεχνική κατηγορία αφού το αποτέλεσμα του αγώνα της Αριδαίας με τα Μουδανιά ήρθε ισόπαλο 2-2. 
Πλέον ο Αχιλλέας καλείται να κερδίσει την ερχόμενη Κυριακή την Αριδαία στην έδρα του και την επόμενη Τετάρτη να κερδίσει τα Μουδανιά και πάλι στην έδρα του με τουλάχιστον 2 τέρματα διαφορά. 
Τα τέρματα του Νεοκάστρου σημείωσαν ο Σαμψωνίδης με κοντινό πλασέ στο 7′ και ο Ντούλας στο 18′. Δοκάρι για τον Αχιλλέα ο Καφές στο 3ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σαμψωνίδη. 
Βαφειοχώρι: Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Παυλίδης (67’ Πετράκης), Νικολαϊδης (64’ Κουρουγιαννίδης), Ν. Ηλιάδης, Μανουσαρίδης (46’ Εκμέτσογλου), Κυπαρίσσης, Κέλτσος, Κόλα, Ευθυμιάδης, Σ. Ηλιάδης.
 
Νεόκαστρο: Σακελλαρίδης, Βαλδήρ (46’ Ματζιαρίδης), Μοσχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τοπαλίδης, Σαμψωνίδης, Ξαφέτης, Παπαδόπουλος Παν. (30’ λ.τ. Πήχας), Μπούφι, Ντούλας (68’ Τσάκαλος), Καφές.
 
Δείτε τις εικόνες από την αναμέτρηση και τις δηλώσεις του Βασίλη Ιωάννου. 
 

 

 

 

 
Επόμενη αγωνιστική: 
Νεόκαστρο – Αριδαία
Μουδανιά – Βαφειοχώρι
 
Βαθμολογία: 
1) Μουδανιά 10
2) Νεόκαστρο 7
3) Αριδαία 5
4) Βαφειοχώρι 0
 
Παραλειπόμενα: 
– Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ευκαρπίας, ένα χωριό 10 περίπου χιλιόμετρα έξω από το Κιλκίς. 
 
– Ελάχιστος κόσμος στις κερκίδες που δεν ξεπερνούσε τους 30 φιλάθλους. Οι μισοί από το Νεόκαστρο. 
 
– Η δυνατή βροχή στο 2ο μισό του 2ου ημιχρόνου άδειασε εντελώς την κερκίδα του γηπέδου με τους φιλάθλους να αναζητούν στέγη κάτω από τα σκαλοπάτια της κερκίδας. 
 
– Και αυτό το παιχνίδι του Νεοκάστρου αναμεταδόθηκε ζωντανά από το Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7. 
 
– Όπως ήταν λογικό οι άνθρωποι του Νεοκάστρου ρωτούσαν να μάθουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το αποτέλεσμα στην Αριδαία. 
 
– Κερκίδα, Ράδιο Αλεξάνδρεια και Αλεξάνδρεια-Γιδάς και πάλι τα μοναδικά μέσα ενημέρωσης που ακολούθησαν την εκτός έδρας αποστολή του Νεοκάστρου. 
 
Αποστολή Ευκαρπία: 
Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *