ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τουρνουά Mini Volley στη Αλεξάνδρεια

Τουρνουά Mini Volley στη Αλεξάνδρεια
minivolleyafisaΤην Κυριακή 26 Μαΐου 2013 η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης (βόλεϊ), σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρείας και την Κ.Ε.Δ.Α., συνδιοργανώνουν στην πόλη μας τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ. 
Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή περισσότερα από 500 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 8 μέχρι 12 ετών, από συλλόγους της Κεντροδυτικής…

Μακεδονίας, γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά τέτοιων εκδηλώσεων. 
 
Οι αγώνες θα γίνουν στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, στο οδόστρωμα της οδού Δημ. Δ. Βετσοπούλου από το ύψος της Κομνηνών (Ζαχαροπλαστείο Γκλαβίνα) μέχρι τη Θεμ. Σοφούλη (EUROBANK) όπου θα στηθούν περισσότερα από είκοσι φιλέ και θα δημιουργηθούν τουλάχιστο 35 γήπεδα για το λόγο αυτό η οδός Δ.Δ. Βετσοπούλου την Κυριακή από τις 6 ώρα το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σε αυτό της το τμήμα, θα πεζοδρομηθεί και με ενέργειες της αστυνομίας θα αδειάσει από τα αυτοκίνητα. 
 
Το γεγονός της συμμετοχής τόσων παιδιών, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα συνοδεύονται από τους γονείς των, θα δώσει χρώμα και ζωντάνια, θα αναδείξει την πόλη μας και θα βοηθήσει επίσης τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή. 
 
Οι διοργανωτές σας καλούν να βρεθείτε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο της πόλης μας, να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των παιδιών και να χαρείτε με το χαμόγελο και την ενέργεια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *