ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλμωπός Αριδαίας 2-0 (πλήρες ρεπορτάζ-φώτο-βίντεο)

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλμωπός Αριδαίας 2-0 (πλήρες ρεπορτάζ-φώτο-βίντεο)
DSC00364Η ομάδα του Νεοκάστρο κατάφερε και πήρε χτες Κυριακή το πολυπόθητο τρίποντο στην έδρα της κόντρα στην Αριδαία και βλέπει με άλλο μάτι πλέον την υπόθεση της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Το τελικό 2-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο αφού οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ιωάννου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν κάποια…

“ξεσπάσματα” σε συγκεκριμένα σημεία της συνάντησης χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Σακελλαρίδη. 
Το Νεόκαστρο καλείται πλέον την επόμενη Κυριακή να κερδίσει με τουλάχιστον δύο τέρματα τα Μουδανιά για να διεκδικήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Σε περίπτωση διαφοράς 2 τερμάτων υπέρ του Νεοκάστρου θα γίνει ακόμα μία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και η νικήτρια θα ανέβει στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση διαφοράς τερμάτων 3 και άνω το Νεόκαστρο παίρνει απευθείας το εισιτήριο της ανόδου. Σε κάθε άλλη περίπτωση ανεβαίνουν τα Μουδανιά. 
Ο αγώνας

Με το “καλημέρα” οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ήταν το 6ο λεπτό όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Αριδαίας και διαδοχικά σουτ του Νεοκάστρου, ο Σαμψωνίδης από κοντά θα σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (1-0). Οχτώ λεπτά αργότερα ο Καφές θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο Βαλδήρ με κοντινή κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα του Νεοκάστρου (2-0). Πρώτη καλή στιγμή της Αριδαίας στο 38′ με τον Γ. Ελευθεριάδη να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και τον Τσακώνη από το ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα μόλις έξω. 

Στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 57′ ο Καφές θα εκτελέσει περίτεχνα το φάουλ από δεξιά με τον Χρήστου με δύσκολη εκτίναξη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 65′ δικαιολογημένα οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι όταν ο Καφές από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή θα περάσει τον Παπαγεωργίου, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων θα τον “¨γκρεμίσει” με το αριστερό χέρι με τον διαιτητή της συνάντησης να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και τον Καφέ να δέχεται την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 78′ ο Μονογενίδης με ωραία εκτέλεση φάουλ θα αναγκάσει τον Σακελλαρίδη να αποκρούσει με υπερένταση. Στο 82′ ξαφνικό σουτ του Ν. Παπαδόπουλου για την Αριδαία θα αποκρούσει εκ νέου ο Σακελλαρίδης. Τέλος στο 86′ ο Λαμπριανίδης με μακρινή εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χρήστου. 
Αν εξαιρέσουμε τη φάση του πέναλτι, η διαιτησία του Γρατσάνη από τα Τρίκαλα δεν είχε προβλήματα όπως και των βοηθών του Κουρέντα και Νιώτη. 

 
 
Νεόκαστρο: Σακελλαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης, Σαμψωνίδης (67′ Τοπαλίδης), Καφές, Ντούλας (86′ Μοσχόπουλος. 
 
Αριδαία: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Δεμίρης, Παπαγεωργίου, Θ. Ελευθεριάδης (67′ Μονογενίδης), Γ. Ελευθεριάδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τσακώνης, Σαββίδης (53′ Παντελίδης), Βάκιανης (38′ Δημητριάδης), Λ. Ελευθεριάδης. 
 
Δηλώσεις: Ιωάννα Πρέσια
Ρεπορτάζ: Μάκης Σαπουνόπουλος
Φώτο: Μάκης Σαπουνόπουλος,
Digital Print Νίκος Νικολαΐδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *