ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νεόκαστρο – Μουδανιά 1-2 (ρεπορτάζ – εικόνες – βίντεο)

Νεόκαστρο – Μουδανιά 1-2 (ρεπορτάζ – εικόνες – βίντεο)
DSC00495Δεν τα κατάφερε στο τελευταίο σημαντικό παιχνίδι των μπαράζ η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκάστρου και ηττήθηκε από τα Μουδανιά με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι της αναμέτρησης πήραν το τρίποντο της νίκης και το εισιτήριο στη Γ’ Εθνική τερματίζοντας πρώτοι με 16 βαθμούς. Το Νεόκαστρο τερμάτισε στη 2η θέση με συνολική συγκομιδή…

10 βαθμών. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για το Νεόκαστρο όταν στο 3′ ο Ταρασίδης μπήκε στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και “γκρεμίστηκε” από τον Σακελλάρίδη που πραγματοποίησε “άτσαλη” έξοδο. Ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κελεσίδης στο 5′ (0-1). Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα πριν την ισοφάριση στο 9′ όταν ο Σαμψωνίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και στο 2ο δοκάρι ο Ντούλας με απευθείας σουτ στην κλειστή γωνία ανάγκασε τον Μπέλο να διώξει με υπερένταση. Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Παναγιωτόπουλος με ατομική προσπάθεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή του Νεοκάστρου, θα βγάλει την παράλληλη σέντρα και ο Ταρασίδης ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (0-2). Η απάντηση του Νεοκάστρου θα έρθει στο 43′ όταν ο Λαμπριανίδης θα ανατραπεί από τον Σπάσιτς στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής Τοπούζης θα υποδείξει το δεύτερο πέναλτι της αναμέτρησης. Ο Καφές θα το εκτελέσει εύστοχα και θα μειώσει σε 1-2. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να τρέξουν και να πιέσουν. Η υπεροχή τους όμως θα αποδειχθεί άκαρπη και ανούσια καθώς δεν θα μπορέσουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη στις αντεπιθέσεις θα δημιουργήσουν με τη σειρά τους ευκαιρίες για τέρματα τις οποίες θα αποσοβήσει ο Σακελλαρίδης. Στο 54′ ο Καφές θα μπει από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ που θα κάνει όμως θα φύγει έξω. Στο 67′ ο Παναγιωτόπουλος με κάθετη μπαλιά θα βρει τον Σπάσιτς που σε τετ α τετ με τον Σακελλαρίδη δεν θα μπορέσει να νικήσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαμπψωνίδης θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά, ο Παπαδόπουλος θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπούφι από κοντά θα στείλει την μπάλα έξω. Στο 72′ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Σαμψωνίδης. Στο 74′ ο Γεροθανάσης θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Χαραλαμπίδη, θα μπει στην περιοχή του Νεοκάστρου αλλά και πάλι ο Σακελλαρίδης θα αποκρούσει σωτήρια. Ένα λεπτό αργότερα θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα και ο Παναγιωτόπουλος των φιλοξενούμενων. Τέλος στο 81′ ο Βαλδήρ θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα ανατραπεί από τον Ζαμπούρη και ο διαιτητής κάνοντας ένα από τα λίγα λάθη του στο παιχνίδι δεν θα υποδείξει την παράβαση. 
ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ: Σακελλαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης (46′ Τζεϊρανίδης), Σαμψωνίδης, Καφές, Ντούλας (46′ Τοπαλίδης. 
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Μπέλος, Περπερίδης, Ζαμπούρης, Καράγαλης, Κατσόγλου, Κάρτας (90′ Ντόι), Κελεσίδης (79′ Αλμανίδης), Σπάσιτς, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (71′ Βαντόρε). 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ρεπορτάζ – εικόνες: Μάκης Σαπουνόπουλος
Εικόνες – βίντεο: Digital Print Νίκος Νικολαΐδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *