ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νίκησαν στην Καστοριά οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (ρεπορτάζ)

Νίκησαν στην Καστοριά οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας (ρεπορτάζ)
DSCF9026Γκολ και θέαμα προσέφεραν το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου οι ομάδες των Παλαιμάχων της Αστραπής Μεσοποταμίας και των Παλαιμάχων της Αλεξάνδρειας. 
Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα αφού οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μαστοροδήμου όχι μόνο βρήκαν τα…

ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν σε ισάριθμες φορές αλλά και να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να επικρατήσουν δίκαια με το τελικό 3-5. 
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 13′ ο Αφεντουλίδης για να ισοφαρίσει ο Τριανταφυλλίδης στο 27′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τοπαλίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αστραπή (2-1). Ο Διτσόλας έξι (6) λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2). 
Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν μπροστά στο σκορ όταν ο Πουαρίδης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3. Ο Αφεντουλίδης όμως στο 60′ θα ισοφαρίσει σε 3-3, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδημητρίου με πέναλτι θα πετύχει το 3-4 και το τελικό 3-5 θα γράψει ο Διτσόλας στο επόμενο λεπτό.  

 

Παλαίμαχοι Μεσοποταμίας: Κοσμίδης, Παλαιοδήμος, Τσιλίδης, Ζημπίδης, Κοσμάς, Ντέμκας, Πελαγίδης, Τοπαλίδης, Τσαγαδούρης, Παππουτσίδης, Αφεντουλίδης. 
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σαμαρίδης, Τσακλίδης, Μακρίδης, Τσενικλής, Μάρκου, Σταμπουλίδης, Καραβαρίδης, Καλιμάνης. 
 
Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας: Πανταζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (Ντάφυ), Μπουκουβάλας, Τριανταφυλλίδης, Καλυβιώτης, Μπιτόπουλος, Χαμαλίδης, Μπενίσκος, Πουαρίδης, Σωτηριάδης, Διτσόλας. 
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μέκκας, Παπαδημητρίου, Μπαντόλας, Μουταφίδης. 
 
Διαιτητής: Στυλιάδης
Βοηθοί: Παπαγιάννης – Παυλάκου
 
 
 
Καστοριά Αποστολή: 
Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *