ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Απ. Βεσυρόπουλος: Τεράστια η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής

Απ. Βεσυρόπουλος: Τεράστια η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής
vesiropoulosxarakopoulosΜετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α., κ. Βασίλη Έξαρχο, στις πληγείσες, από τις χαλαζοπτώσεις, περιοχές της Ημαθίας, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και…

ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., μετά την επίσκεψη και ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη, επισκέφθηκαν την περιοχή μας, εκφράζοντας και τη βούληση της Κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στα προβλήματα των αγροτών μας έμπρακτα, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. 
 
Η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, είναι τεράστια. Αυτό επισημαίνω σε όλους τους τόνους από την πρώτη στιγμή. 
Οι αγρότες που είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται, από τη μια στιγμή στην άλλη, πρέπει και θα αποζημιωθούν άμεσα, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την καλλιέργεια της γης, και να αρχίσουν και πάλι την παραγωγή προϊόντων. 
 
Η Κυβέρνηση, όπως ανέφερα και από το βήμα της Βουλής, θα πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά και τις παράπλευρες απώλειες αυτής της καταστροφής στην οικονομική ζωή της περιοχής, στις επιχειρήσεις που συνδέονται με την αγροτική παραγωγή, στα εργοστάσια μεταποίησης και στις εξαγωγικές αγροτικές επιχειρήσεις. 
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Χαρακόπουλο καθώς και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Έξαρχο, για την άμεση ανταπόκριση τους και είμαι βέβαιος ότι έχουν κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος προκειμένου να κινηθούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *