ΤΟΠΙΚΑ posted by

2η λαμπαδηδρομία και μια μεγάλη συναυλία από τον Σύλλογο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

2η λαμπαδηδρομία και μια μεγάλη συναυλία από τον Σύλλογο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
syllogosaimodosiastrikalonΣε μια προσπάθεια, η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αγγίξει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας, ο Σύλλογος Aιμοδοσίας ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” Τρικάλων Ημαθίας διοργανώνει την 2η λαμπαδηδρομία και μια μεγάλη συναυλία, μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα της ανθρωπιάς, της ενότητας, του αλτρουισμού και της αγάπης.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 23 Ιουνίου, με αφετηρία τα Γραφεία του…

Συλλόγου, μαθητές και μαθήτριες θα μεταφέρουν τη φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στους κεντρικούς δρόμους του χωριού, από γειτονιά σε γειτονιά κι από καρδιά σε καρδιά, με τερματισμό στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. 
Εκεί μετά την τελετή λήξης της λαμπαδηδρομίας θα ακολουθήσει συναυλία αγάπης με την βραβευμένη Ορχήστρα Νέων Δίου, η οποία θα εκτελέσει συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων συνθετών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.
 
Λίγα λόγια για την Ορχήστρα
 
Η Ορχήστρα Νέων Δίου, ιδρύθηκε το 2007 από το Δήμο Δίου. Σήμερα ανήκει στο κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, της περιφερειακής ενότητας Πιερίας.
Αποτελείται από νέα παιδιά, κυρίως μαθητές και φοιτητές, που κατάγονται από τα Δημοτικά Διαμερίσματα της περιοχής του αρχαίου Δίου.
 
Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παιδιών που συγκροτούν τη συγκεκριμένη πολυμελή ορχήστρα, είναι η άψογη καλλιτεχνική τους δεξιοτεχνία, το μεράκι και το αστείρευτο ταλέντο τους.
 
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τα τραγούδια που θα ακουστούν κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *