ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νέα διοίκηση στα Τρίκαλα – επαφές με προπονητές και παίχτες

Νέα διοίκηση στα Τρίκαλα – επαφές με προπονητές και παίχτες
trikaladsΣυνεδρίασε για πρώτη φορά το βράδυ της Τετάρτης το νέο πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Τρικάλων, που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας. Μετά από συζήτηση συγκροτήθηκε σε σώμα και έτσι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω:

Πρόεδρος:    Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Ν. Εύα
Αντιπρόεδρος:    Καλουσόπουλος Α. Σωτήριος
Αντιπρόεδρος:    Κούτσιας Δ. Νικόλαος
Γεν. Γραμματέας:    Κασνακίδης Β. Κων/νος
Γεν. Αρχηγός:    Φετεινίδης Α. Σωκράτης
Ταμίας:    Αγαθόπουλος Ν. Θεόδωρος
Έφορος:    Κιρκιλιανίδης Χρ. Ιωάννης 
Έφορος:    Κούτσιας Ηλ. Γεώργιος
Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων:    Κασνακίδης Β. Μόσχος
Εκπρόσωπος στην ΕΠΣΗ:   Σωτηράκης Απ. Γεώργιος
Υπεύθ. γηπεδικών εγκ/σεων:    Μηνούδης Χρ. Παύλος
Μέλη:    Γεωργιάδης Ι. Γαβριήλ, Μηνούδης Κ. Χρήστος
 
Τις προηγούμενες ημέρες η νέα Διοίκηση ήρθε σε επαφή με τους τοπικούς ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι: Γιάντσης, Μηνούδης Χρ., Μηνούδης Άρ., Παντριάς, Αθανασιάδης Σ., Αθανασιάδης Ηλ., Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος, Τερζίδης Γ., Σούρλας, Σκευούδης, Τερζίδης Κίμ., Ulli Ndoi, Sllamy Elvis, με πολύ ενθουσιασμό δήλωσαν ότι ανυπομονούν για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 
Ερωτηματικό παραμένουν οι Παπαμιχαήλ, Σερμπίνης, Κασνακίδης και Αγγέλης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. 

Επιθυμία της Διοίκησης είναι να επιστρέψουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές που είναι από τα Τρίκαλα, προέρχονται από τον ”Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ”, αλλά την προηγούμενη χρονιά αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες. Σήμερα έγινε επαφή με τον Β. Ακρίβο, ο οποίος θα απαντήσει σε 10 ημέρες, αν θα επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. 
Ένα άλλο θέμα είναι το, τι θα γίνει με τους Μαγγανάρη, Κούκλα, Χατζημιχαήλ, Καραντουλαμά, Κίτσα και ποιοί απ’ αυτούς θα παραμείνουν στην ομάδα. 
Στο πολύ σοβαρό το θέμα του προπονητή, έχουν γίνει κάποιες επαφές και μέχρι την Τετάρτη πιθανότατα θα γνωρίζουμε τον εκλεκτό της Διοίκησης. 
 
Και φυσικά καθημερινά, η Διοίκηση αλλά και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, ασχολούνται με πολύ μεράκι με τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου αλλά και τη φροντίδα και συντήρηση των αποδυτηρίων και των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
 
Επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *