ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

«Φράγμα» στον Παυλόπουλο από τον Λιολιόπουλο στη Μελίκη

«Φράγμα» στον Παυλόπουλο από τον Λιολιόπουλο στη Μελίκη
liolios 2Μετά το ψηφοδέλτιο του Κώστα Παυλόπουλου, ένα ακόμα έρχεται να προστεθεί στην εκλογική μάχη για τον Φίλιππο της Μελίκης. Όπως έκανε γνωστό σήμερα το απόγευμα ένας εκ των παραγόντων τα προηγούμενα χρόνια του Φιλίππου αλλά και συνεργάτης του Ράδιο Αλεξάνδρειας και της εφημερίδας Κερκίδα, Νίκος Λιολιόπουλος (φώτο), προτίθεται να παρουσιάσει στη…

Γενική Συνέλευση της ομάδας διοικητικό σχήμα το οποίο θα αποτελούν 11 φίλοι του Φιλίππου. 
Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ανακοίνωση: 
 
«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους της ομάδας ότι στην Γ.Σ. της Τετάρτης θα παρουσιάσω ένα διοικητικό σχήμα αποτελούμενο από 11 φίλους της ομάδας καθώς και ένα πλήρες πλάνο λειτουργίας σε όλα τα τμήματα, αντρικό, εφηβικό, παιδικό, καθώς και για όλα τα τμήματα της ακαδημίας Φιλίππου, αλλά και την γυναικεία ομάδα μας.
Σεβόμενοι πρώτα από όλα την τεράστια ιστορία του Φιλίππου αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε άξιοι συνεχιστές της πορείας του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Καλούμε όλους όσους άδολα αγαπάνε την ομάδα να έρθουν να στηρίξουν την πρότασή μας.
Τα ονόματα των συναποτελούμενων της κίνησης θα δημοσιευθούν αργότερα σήμερα. Ο ιστορικός Φίλιππος δεν θα σταματήσει εδώ, όπως πιθανώς να ονειρεύονται κάποιοι.
 
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Παρά την άκρως τιμητική πρόταση που μου έγινε από τους συνεργάτες μου, δεν θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *