ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

8 γυναικεία χτενίσματα για το σπίτι (βίντεο)

8 γυναικεία χτενίσματα για το σπίτι (βίντεο)
xtenismatagynaikaspitiΤα χτενίσματα σπιτιού είναι αυτά τα χτενίσματα που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά αλλά ταυτόχρονα δεν απαιτούν την επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο. Ένα καλό χτένισμα στο σπίτι που δημιουργήθηκε από έμπειρα χέρια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα επαγγελματικό χτένισμα κομμωτηρίου. Αν θέλετε να μάθετε πώς να χτενίζετε τα μαλλιά σας μόνες σας στο σπίτι αλλά με έναν πιο επαγγελματικό τρόπο, τότε αυτό το άρθρο είναι για…

εσάς. Τα παρακάτω 8 χτενίσματα είναι σχετικά εύκολο να γίνουν και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει. Απολαύστε τα λοιπόν και δείτε βήμα βήμα πώς να τα κάνετε.

 

Το χτένισμα της Ελληνίδας Θεάς

 

Αν θέλετε να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε αρχαία Ελληνίδα Θεά, τότε αυτό το χτένισμα είναι για εσάς. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για μια δεξίωση, ένα πάρτι αποφοίτησης ή μια οποιαδήποτε σημαντική μέρα της ζωής σας που θέλετε να λάμπετε.


 

 

Χτένισμα French lace braids

Τα παρακάτω χτενίσματα με Γαλλικές πλεξούδες είναι αρκετά εύκολα να γίνουν και έχουν υπέροχο αποτέλεσμα. Το ένα χτένισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιο καθημερινές καταστάσεις, ενώ το άλλο χτένισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πιο σημαντικά γεγονότα.


 

 

Το χτένισμα της παραλίας (Beachy waves)

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό και απλό χτένισμα. Το χτένισμα αυτό δημιουργεί έναν υπέροχο κυματισμό που θυμίζει το styling της παραλίας. Ο σκοπός είναι να δημιουργήσετε έναν φυσικό κυματισμό στα μαλλιά σας με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει χτενίσματα κατ’ ευθείαν από την παραλία. Το χτένισμα αυτό είναι για καθημερινές περιστάσεις.


 

 

Χτένισμα με ασύμμετρη κοτσίδα

Το χτένισμα αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Αν εκπαιδευτείτε αρκετά θα είστε σε θέση να το κάνετε μέσα σε δύο λεπτά όπως τα κορίτσια στο βίντεο. Αν θέλετε να είστε κομψή ακόμα και όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, όταν κάνετε έναν απλό περίπατο ή όταν θέλετε να κάνετε μια βόλτα στη φύση, τότε ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Εσείς μπορείτε να το κάνετε τόσο γρήγορα;


 

 

Το χτένισμα “οι πλεξούδες της γοργόνας”

Αν θέλετε να κάνετε ένα χτένισμα που να σας μετατρέψει σε μια υπέροχη γοργόνα έτσι όπως την φαντάζονταν οι ναυτικοί στις παλιές ταινίες, τότε αυτό το χτένισμα είναι για εσάς. Πρόκειται για ένα απόλυτα καλοκαιρινό χτένισμα που δεν μένει απαρατήρητο. Το χτένισμα συνδυάζει δύο πλεξούδες σε μία και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.


 

 

Το χτένισμα flower hair bow

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό χτένισμα, το οποίο δημιουργεί έναν κόμπο στα μαλλιά που θυμίζει λουλούδι. Τα μαλλιά σας διακοσμούνται με εντελώς φυσικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξεχωρίζει. Αν θέλετε όλοι να θαυμάζουν το στιλ των μαλλιών σας, τότε αυτό το χτένισμα είναι για εσάς. Πρόκειται για ένα χτένισμα το οποίο δεν είναι δύσκολο να γίνει.


 

 

Το χτένισμα “αλυσίδες”

Πρόκειται για ένα αρκετά κομψό στιλ που προκαλεί θαυμασμό. Για το χτένισμα αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια μιας φίλης διότι είναι λιγουλάκι πιο περίπλοκο από τα προηγούμενα. Ο σκοπός είναι να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση κρίκων αλυσίδας στα μαλλιά. Τα μαλλιά σας θα μοιάζουν σαν ένα τμήμα αλυσίδας με κρίκους που ενώνονται μεταξύ τους.


 

 

Χτένισμα με φιόγκο στα μαλλιά

Πρόκειται για ένα νεανικό και ναζιάρικο χτένισμα μαλλιών. Το χτένισμα αυτό δημιουργεί έναν φιόγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Ο φιόγκος είναι φτιαγμένος από τα ίδια τα μαλλιά. Όπως και στο προηγούμενο χτένισμα, έτσι και σε αυτό, καλό είναι να ζητήσετε τη βοήθεια μιας φίλης σας.


 

 

πηγή: dynamikhgynaika.gr

aniwthoi.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *