ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Α.Ε. Αλεξάνδρειας: Εν αναμονή του Γιώργου Ψυχογιού

Α.Ε. Αλεξάνδρειας: Εν αναμονή του Γιώργου Ψυχογιού
psyxogiosΕν αναμονή του Γιώργου Ψυχογιού ο οποίος απουσιάζει εκτός της πόλης, βρίσκονται όλοι στην ομάδα της Αλεξάνδρειας. Ο βασικός οικονομικός επενδυτής της ομάδας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας σε διαρκή τηλεφωνικη επικοινωνία με τους συνεργάτες του αλλά και με ποδοσφαιριστές τους οποίους επιθυμεί να φέρει στην ομάδα και εκείνους που θέλει να κρατήσει από την περσινή…

σαιζόν. 
Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το ποιος θα αναλάβει την θέση του προέδρου της ομάδας, αφού σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ο Γιώργος Θεοχάρης που ήταν πρόεδρος στο περσινό σχήμα ναι μεν επιθυμεί να βρίσκεται στην διοίκηση, όχι όμως από την θέση του προέδρου. 
Με την επιστροφή του Γιώργου Ψυχογιού αναμένεται να ξεκινήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς σε συνεργασία πάντοτε με τον νέο προπονητή της ομάδας Γιώργο Γκακούδη. Επίσης πρόκειται να συσταθεί η νέα διοίκηση και θα γίνει γνωστό ποια θέση θα έχει ο καθένας στο νέο σχήμα. 
Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας, οι στόχοι της ομάδας, όπως και το αν το δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα φιλοξενήσει και την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο καινούριο πρωτάθλημα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *