ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Διαλύεται η Αλεξάνδρεια – έμεινε μόνο ένα δελτίο – σενάρια για Ματσούκα

Διαλύεται η Αλεξάνδρεια – έμεινε μόνο ένα δελτίο – σενάρια για Ματσούκα

alexxandriaΈνα και μοναδικό δελτίο ποδοσφαιριστή έχει μείνει στην ομάδα της Αλεξάνδρειας από την περσινή χρονιά. Η διοικούντες της προηγούμενης περιόδου χωρίς να κάνουν Γενική Συνέλευση και χωρίς να βγουν δημόσια αναζητώντας διάδοχη κατάσταση, απέσυραν μεταξύ τους το ενδιαφέρον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο μοιράζοντας τις…

ελευθέρες στους ποδοσφαιριστές. Ακούστηκε πως θα υπάρξει δημόσια ανακοίνωση και τοποθέτηση την προηγούμενη Παρασκευή, κάτι που ποτέ δεν συνέβη. 

Άφωνος ο προπονητής Γιώργος Γκακούδης παρακολουθεί τις εξελίξεις και τους ποδοσφαιριστές έναν μετά τον άλλον να αποχωρούν και να υπογράφουν σε γειτονικές ομάδες. 

Το μοναδικό δελτίο που έχει μείνει στην Αλεξάνδρεια είναι αυτό του Κυριάκου Καρασαββίδη ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της Γ΄Εθνικής και της Α1 της ΕΠΣΗ αλλά περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στην Αλεξάνδρεια αφού στις προθέσεις του όπως έχουμε ξαναγράψει είναι να παραμείνει στην ομάδα. 

Ο Αριστείδης Ματσούκας

Ένα νέο σενάριο το οποίο εμπλέκει τον παλιό πρόεδρο της Αγκαθιάς και νυν δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αλεξάνδρειας Αριστείδη Ματσούκα άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στην πόλη. Το σκεπτικό με το οποίο παρουσιάζεται ο Αριστείδης Ματσούκας ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες της Αλεξάνδρειας είναι πως ο δήμος δεν θα αφήσει την Αλεξάνδρεια να διαλυθεί και να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Επισήμως πάντως δεν έχει αναφερθεί καμία τοποθέτηση από καμία πλευρά. 

Τα τελευταία χρόνια η Αλεξάνδρεια δημιουργούσε την ομάδα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, με την διαφορά πως τις προηγούμενες σαιζόν αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική, το πρωτάθλημα της οποίας ξεκινούσε τον Νοέμβριο. Φέτος στην Α1 το πρωτάθλημα ξεκινάει όπως πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και το κύπελλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Έτσι είναι ευκόλως αντιληπτό πως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την ομάδα της πόλης μας και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *