ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνδέουν τον Κόλα με άγρια δολοφονία ταξιτζή από την Μελίκη

Συνδέουν τον Κόλα με άγρια δολοφονία ταξιτζή από την Μελίκη
kolaΤην ώρα που η γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα βουνά της Ηπείρου και τη μεθόριο με την Αλβανία συνεχίζεται χωρίς να έχει εντοπιστεί ούτε ίχνος από τους Αλβανούς δραπέτες, ένα παλιό δημοσίευμα αποκαλύπτει το δολοφονικό μένος του Μάριον Κόλα, που είχε εκδηλωθεί εδώ και δεκαεννέα ολόκληρα χρόνια, μαζί με το απύθμενο μίσος του για…

την Ελλάδα! Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 1995, όταν δεν υπήρχε απαγόρευση της δημοσιοποίησης των στοιχείων των συλληφθέντων, είναι αποκαλυπτικό για το παρελθόν του Κόλα… Ο Αλβανός killer είχε συλληφθεί σε ηλικία 18 χρόνων μαζί με τρεις συνεργούς του, 20, 19 και 19 χρόνων, για μια δολοφονία, τρεις ένοπλες ληστείες με πυροβολισμούς και δεκάδες κλοπές στη Θεσσαλονίκη, την Ημαθία και την Πιερία, ενώ ανακρίθηκε και για την άγρια δολοφονία ενός Ελληνα ταξιτζή με κίνητρο τη ληστεία, αλλά η εμπλοκή του δεν αποδείχθηκε!
 
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο Κόλα είχε εισβάλει στις αρχές Οκτωβρίου του 1995 σε μια μονάδα γεωργικών φαρμάκων και είχε αρπάξει 2.000 δραχμές σε κέρματα από τρία αδέλφια, συμπατριώτες του που διέμεναν εκεί. Μετά τους εξανάγκασε να μεταφέρουν την τηλεόρασή τους σε ένα οικόπεδο 700 μέτρα μακρύτερα, όπου εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Adriatik Goce, 23 χρόνων, ενώ πυροβόλησε μία φορά και εναντίον των αδελφών του, χωρίς να τους πετύχει!
 
Ο δολοφόνος ομολόγησε ότι την ίδια περίοδο, μόνος ή με συνεργούς του, είχε διαπράξει και τρεις ληστείες:
– Σε ένα πάρκινγκ έξω από τη Θεσσαλονίκη απείλησε ένα ζευγάρι με ψεύτικο όπλο και άρπαξε 120.000 δραχμές.
 
– Στις 20 Σεπτεμβρίου του 1995 σε πάρκινγκ στα διόδια Μαλγάρων πυροβόλησε τέσσερις φορές το παρμπρίζ ενός Ι.Χ., αλλά ο οδηγός Γιώργος Μερτζανίδης και η Ουκρανή φίλη του Tatiana Perysta πρόλαβαν να βάλουν μπροστά και να διαφύγουν.
 
– Την 1η Νοεμβρίου εισέβαλαν πυροβολώντας σε ένα εργοστάσιο επίπλων, ακινητοποίησαν τον φύλακα Αβραάμ Λαζίδη, τη σύζυγο και τα δυο παιδιά τους, και άρπαξαν 5.000 δραχμές!
 
Δύο ημέρες πριν συλληφθούν τα μέλη της σπείρας είχε βρεθεί δολοφονημένος με άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και πεταμένος μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Αιγινίου Πιερίας ο ταξιτζής Νίκος Τσάκαλος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί δύο εβδομάδες νωρίτερα από τη Μελίκη Ημαθίας. Σε έναν τοίχο οι δολοφόνοι είχαν γράψει με το αίμα του (!) «Βρομοέλληνες, θα σας εκδικηθούμε»!
trelokouneli

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *